KER-SOFT
SZÁMÍTÁSTECHNIKAI KFT.

1119 Budapest,
Szombathelyi tér 14.


Telefon: +36(1) 206-2147
E-mail: info@kersoft.hu

Oldal ajánló

■ Delphi-Klub

■ Microsoft CRM Online

■ Mezőkövesdi Gimnázium Centenárium


Webáruház - Vásárlási tájékoztató és feltételek

Áraink

A honlapon feltüntetett árak NETTÓ árak és Forintban értendők. Az árak az esetleges göngyöleg árát és a kiszállítási díjat nem tartalmazzák! A termékek nagy része importból származik, ezért a honlapon szereplő árak a valuta árfolyamok ingadozásának függvényében változhatnak.


Árajánlat kérés

Minden megrendelést részünkről egy előzetes árajánlat adás előzi meg.

Árajánlat kérését e-mailen vagy a webáruházunkon keresztül tudja megtenni. Ha olyan terméket szeretne, ami a keresőben nincs, hívjon telefonon vagy írjon e-mailt, mi megpróbáljuk Önnek beszerezni.

E-mail-es rendelés esetén kérjük adja meg nevét, a cég nevet (amennyiben van), telefonszámát és a szállítási illetve számlázási címet. A beérkező megkeresések után árajánlatot készítünk Önnek.

E-mail: sales@kersoft.hu

Telefon: +36(1) 206-2147


Fenntartások

Fenntartjuk a jogot az akciós és az egyéb árak megváltoztatására, illetve az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére. Fenntartjuk a jogot (és annak lehetőségét), hogy a Weboldalon látható készlet a rendelés pillanatában nem áll rendelkezésre, ezért a Felhasználót (Vevőt) nem tudjuk kiszolgálni a kért termékkel.

Az ebből adódó mindennemű kártérítést elutasítjuk. Jogi út kizárva.


Adatvédelem

A kersoft.hu webáruház üzemeltetője a Ker-Soft Kft. Az üzemeltető a Weboldal felületén, valamint az ehhez kapcsolódó tevékenysége során a Felhasználói adatok kezelésében az 1992. évi LXIII. törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; az 1995. évi CXIX. törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről; az 1998. évi VI. törvény, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során az alábbi adatkezelési szabályokat érvényesíti:

  • A Felhasználók hozzájárulnak, hogy a Szolgáltató kezelje a Felhasználók személyes és különleges adatait. A Szolgáltató kijelenti, hogy Felhasználói által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel. Kivételt képez ez alól, hogy Szolgáltató a Felhasználó személyes adatait a vásárlás teljesítéséhez az áruátvételi szerződéssel rendelkező kereskedelmi partnerei számára átadja. Szolgáltató ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben Felhasználóval szemben a szolgáltatással való visszaélés vagy egyéb bűncselekmény gyanúja merül fel, annak személyes adatait az illetékes hatóságok számára átadja
  • Az adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra.
  • A Felhasználói adatokba kizárólag a Szolgáltató erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele. A Felhasználókról tárolt személyes adatokat (beleértve az e-mail címet is) a Szolgáltató harmadik fél számára nem szolgáltatja ki. Kivételt képez ez alól, hogy Szolgáltató a Felhasználó személyes adatait a vásárlás teljesítéséhez az áruátvételi szerződéssel rendelkező kereskedelmi partnerei számára átadja.
  • Az üzemeltető megtesz minden tőle elvárható intézkedést, hogy az oldalhoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes legyen, de nem vállal felelősséget az esetlegesen fellépő hibákért, mely az oldalak nem megfelelő működését okozza.

Akciók

IDERA Database Gear Product akció
Szeptember végéig 20%-al olcsóbban szerezheti be a Idera Database Gear termékeket a Ker-Soft-nál, az Idera hivatalos partnerénél és magyarországi viszontleadójánál.

Hírek

Kijött a Visual Studio 2019 16.2-es verzió
Elérhető a Visual Studio 2019 16.2-os verziója, valamint a 16.3 Preview 1 is
Megjelent a Unity 2019.2
Itt a világ egyik vezető 2D és 3D motorjának idei második frissítése
JetBrains IntelliJ IDEA és WebStorm 2019.2
Itt a népszerű IDE platform - IntelliJ IDEA és a webes IDE - WebStorm új verziója
Megjelent az Embarcadero Rio 10.3.2
Megjelent a Rad Studio, a Delphi és a C++ Buulder 10.3.2-es verziója rengeteg újdonsággal
JetBrains YouTrack 2019.2 és Upsource 2019.1
Megjelent a JeBrains Upsource idei első és a JetBrains YouTrack második frissítése