KER-SOFT
SZÁMÍTÁSTECHNIKAI KFT.

1119 Budapest,
Szombathelyi tér 14.


Telefon: +36(1) 206-2147
E-mail: info@kersoft.hu

Oldal ajánló

■ Microsoft CRM Online

■ Mezőkövesdi Gimnázium Centenárium


Webáruház - Vásárlási tájékoztató és feltételek

Áraink

A honlapon feltüntetett árak NETTÓ árak és Forintban értendők. Az árak az esetleges göngyöleg árát és a kiszállítási díjat nem tartalmazzák! A termékek nagy része importból származik, ezért a honlapon szereplő árak a valuta árfolyamok ingadozásának függvényében változhatnak.


Árajánlat kérés

Minden megrendelést részünkről egy előzetes árajánlat adás előzi meg.

Árajánlat kérését e-mailen vagy a webáruházunkon keresztül tudja megtenni. Ha olyan terméket szeretne, ami a keresőben nincs, hívjon telefonon vagy írjon e-mailt, mi megpróbáljuk Önnek beszerezni.

E-mail-es rendelés esetén kérjük adja meg nevét, a cég nevet (amennyiben van), telefonszámát és a szállítási illetve számlázási címet. A beérkező megkeresések után árajánlatot készítünk Önnek.

E-mail: sales@kersoft.hu

Telefon: +36(1) 206-2147


Fenntartások

Fenntartjuk a jogot az akciós és az egyéb árak megváltoztatására, illetve az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére. Fenntartjuk a jogot (és annak lehetőségét), hogy a Weboldalon látható készlet a rendelés pillanatában nem áll rendelkezésre, ezért a Felhasználót (Vevőt) nem tudjuk kiszolgálni a kért termékkel.

Az ebből adódó mindennemű kártérítést elutasítjuk. Jogi út kizárva.


Adatvédelem

A kersoft.hu webáruház üzemeltetője a Ker-Soft Kft. Az üzemeltető a Weboldal felületén, valamint az ehhez kapcsolódó tevékenysége során a Felhasználói adatok kezelésében az 1992. évi LXIII. törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; az 1995. évi CXIX. törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről; az 1998. évi VI. törvény, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során az alábbi adatkezelési szabályokat érvényesíti:

  • A Felhasználók hozzájárulnak, hogy a Szolgáltató kezelje a Felhasználók személyes és különleges adatait. A Szolgáltató kijelenti, hogy Felhasználói által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel. Kivételt képez ez alól, hogy Szolgáltató a Felhasználó személyes adatait a vásárlás teljesítéséhez az áruátvételi szerződéssel rendelkező kereskedelmi partnerei számára átadja. Szolgáltató ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben Felhasználóval szemben a szolgáltatással való visszaélés vagy egyéb bűncselekmény gyanúja merül fel, annak személyes adatait az illetékes hatóságok számára átadja
  • Az adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra.
  • A Felhasználói adatokba kizárólag a Szolgáltató erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele. A Felhasználókról tárolt személyes adatokat (beleértve az e-mail címet is) a Szolgáltató harmadik fél számára nem szolgáltatja ki. Kivételt képez ez alól, hogy Szolgáltató a Felhasználó személyes adatait a vásárlás teljesítéséhez az áruátvételi szerződéssel rendelkező kereskedelmi partnerei számára átadja.
  • Az üzemeltető megtesz minden tőle elvárható intézkedést, hogy az oldalhoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes legyen, de nem vállal felelősséget az esetlegesen fellépő hibákért, mely az oldalak nem megfelelő működését okozza.

Akciók

+2 év verziókövetés minden RAD Studio, Delphi, és C++ Builder szoftverhez
1 helyett 3 év verziókövetés minden új Embercadero licenszhez

Hírek

JetBrains ReSharper és ReSharper C++ 2019.1
Megjelentek a JetBrains ReSharper Ultimate és a ReSharper C++ legújabb verziói.
Unity 3d szoftverek a portfóliónkban
Mostantól kedvezményesen megvásárolhatja Unity 3D szoftverét a Ker-Soft-nál
JetBrains WebStorm és YouTrack 2019.1
Megjelent a JetBrains WebStorm és a YouTrack idei első, 2019.1-es frissítése
Megjelent a Visual Studio 2019
Megjelent és már letölthető a Microsoft Visual Studio 2019 és az Azure DevOps Server 2019
Embarcadero Rio 10.3.1 Release
Megjelent a RAD Studio, Delphi, és C++ Builder 10.3.1-es frissítése