VMware virtualizáció

Egyszerűsítse IT-infrastruktúráját az iparág vezető virtualizációs és felhőkezelő platformjára, a VMware® vSphere with Operations Management™ platformra kialakított bevált virtualizációs megoldásokkal.
A VMware-virtualizáció a szerverkonszolidációval a tőkeráfordításokat, az automatizálással pedig a működési költségeket segít csökkenteni, miközben a tervezett és nem tervezett állásidő csökkentésével minimalizálja az elmaradt bevételt.

 • Az energia hatékonyabb felhasználásával és – a szerverkonszolidáció eredményeképp – a kevesebb szükséges hardvernek köszönhetően csökkenti a tőkeráfordításokat és a működési költségeket
 • A VMware® vCenter Site Recovery Manager™ alkalmazást használó továbbfejlesztett és egyszerűsített katasztrófa utáni helyreállításra szolgáló megoldásokkal javítja a virtualizált infrastruktúra üzemfolytonosságának és katasztrófa után helyreállításának képességét
 • Virtualizálja az 1. szintű, az üzletmenet szempontjából alapvető fontosságú vállalati alkalmazásokat, ideértve az adatbázisokat (Oracle Database, Microsoft SQL Server, SAP HANA, SAP Sybase) és az üzleti alkalmazásokat (SAP Business Suite, Microsoft Exchange, SQL Server, SharePoint, SAP) is, és a legmagasabb szintű SLA-k mellett kiváló teljesítményt biztosít
 • Házirend alapú automatizálást nyújt, és mivel a virtuális infrastruktúra felügyeletére a VMware vRealize Operations termékcsomagot használja, biztosítja a beavatkozásmentes infrastruktúra elvárásait és teljesítményét
 • Ismerje meg, miért a szoftveresen definiált adatközpont a legjobb és leghatékonyabb felhőinfrastruktúra-megoldás

Miért érdemes a VMware virtualizációs megoldásait választani?

A VMware virtualizációs megoldásai a VMware vSphere platformra, arra a bevált, robusztus és megbízható virtualizációs platformunkra épülnek, amelyet már több mint 500 000 ügyfelünk is választott, többek között mindenki, aki szerepel a Fortune Global 100 listán. Innovativitásunkat és kiválóságunkat olyan stratégiai elemző vállalatok is elismerték, mint a Gartner, amely az első negyedbe sorol bennünket a Gartner, Inc. Magic Quadrant for x86 Server Virtualization Infrastructure (Az x86-os szervervirtualizációs infrastruktúra varázsnegyede) című kiadványában.

Szervervirtualizáció

A jelenlegi x86-os szerverek architektúrája egyszerre csak egy operációs rendszer futtatását engedi meg. A szervervirtualizáció úgy oldja fel az x86-os szerverek hagyományos „egy az egyhez” architektúrájának korlátait, hogy absztrakt módon elválasztja az operációs rendszert és az alkalmazásokat a fizikai hardvertől, és így költséghatékonyabb, agilisabb és egyszerűbb szerverkörnyezetet hoz létre. A szervervirtualizáció segítségével egyetlen fizikai szerveren virtuális gépként több operációs rendszer is futtatható, amelyek mindegyike hozzáfér az alapjukat képező szerver számítási erőforrásaihoz.
A szervervirtualizáció szabadjára engedi a napjaink erős x86-os szervereiben rejlő lehetőségeket. A legtöbb szerver kapacitásának kevesebb mint 15 százalékát használja ki, ami nemcsak nagyon kevéssé hatékony, de alacsony szerverkihasználtsághoz és bonyolultsághoz is vezet.
A VMware vSphere olyan teljes szervervirtualizációs platformot kínál, amely:

 • 80 százalékkal jobban kihasználja a szerverek erőforrásait
 • akár 50 százalékos megtakarítást is jelenthet a tőkeráfordítás és a működési költségek vonatkozásában
 • 10:1-es vagy még jobb szerverkonszolidációs arányt biztosít

Hálózatvirtualizáció

A hálózatvirtualizáció a fizikai hálózat teljes szoftveres reprodukálása. A virtuális hálózatok ugyanazokat a szolgáltatásokat és garanciákat nyújtják, mint a fizikai hálózatok, kiegészítve a virtualizáció üzemeltetési előnyeivel és hardverfüggetlenségével – a gyors kiépítéssel, a zökkenőmentes telepítéssel, az automatizált karbantartással, valamint a régi és az új alkalmazások támogatásával.
A hálózatvirtuálizáció logikai hálózati eszközöket és szolgáltatásokat (logikai portokat, kapcsolókat, útválasztókat, tűzfalakat, terheléselosztókat, virtuális magánhálózatokat stb.) hoz létre és kínál a csatlakoztatott munkaterheléseknek. Az alkalmazások a virtuális hálózaton ugyanúgy futnak, mint a fizikai hálózaton.
Olyan rendkívül skálázható hálózati szövet hozható létre, amely magasabb szintű üzemi hatékonyságot és agilitást, gyorsabb üzembe helyezést, hibaelhárítást és klónozást, a QoS-szel végzett figyelést, valamint biztonságot kínál – és mindezeket a VMware hálózatvirtualizációs szoftvere támogatja.
A VMware NSX lesz a világ vezető hálózat- és biztonságvirtualizációs platformja, amely bármely általános célú virtuális IP-hálózatra telepíthető, és teljes körű szolgáltatásokat, programozhatóságot és mobil virtuális hálózatot biztosít virtuális gépek számára.
A VMware NSX platform egyetlen egyesített platformmá dolgozza össze a Nicira NVP és a VMware vCloud Network and Security (vCNS) legjobb szolgáltatásait. A VMware NSX az egyszerűsített logikai hálózati elemek és szolgáltatások (többek közözött a logikai kapcsolók, útválasztók, tűzfalak, terheléselosztók, virtuális magánhálózatok, QoS, felügyelet és biztonság) teljes készletét kínálja.

Munkaállomás-virtualizáció

A munkaállomások felügyelt szolgáltatásként történő telepítése lehetőséget ad arra, hogy gyorsan reagáljon a változó igényekre és lehetőségekre. Azzal, hogy a virtualizált munkaállomásokat és alkalmazásokat gyorsan és egyszerűen szétteríti a fiókirodákban, a kiszervezett és offshore alkalmazottak és az iPad és Android táblaszámítógépeken dolgozó mobil dolgozók között, csökkentheti a költségeket és javíthatja a szolgáltatást.
A VMware munkaállomás-megoldásai skálázhatók, konzisztensek, tökéletesen biztonságosak és magas rendelkezésre állásúak – így biztosítják a maximális üzemidőt és termelékenységet.

 • A munkaállomások szolgáltatásként történő biztosításával egyszerűsítheti az üzembe helyezési és felügyeleti feladatokat
 • A távmunkások és az ideiglenes dolgozók számára biztonságos távelérési lehetőség biztosítható a teljesítmény feláldozása nélkül

Alkalmazásvirtualizáció

A szervezetek egyre inkább virtualizálják 1. szintű, az üzletvitel szempontjából alapvető fontosságú alkalmazásaikat és platformjaikat, így az adatbázisokat, az ERP-rendszereket, a CRM-rendszereket, az elektronikus levelezést, az együttműködést, a köztes rétegbeli Java-szoftvert, az üzleti intelligenciát és még sok egyebet.
Annak érdekében, hogy a virtuális környezetben fenn tudják tartani ezen 1. szintű üzleti alkalmazások elvárt QoS- és SLA-szintjét, az informatikai szervezeteknek a projekt virtualizációs összetevőire éppúgy figyelniük kell, mint a virtualizált üzleti alkalmazások robusztus felügyeletére és kezelésére, valamint az üzemfolytonosságra és a katasztrófa utáni helyreállításra vonatkozó vállalati útmutatások betartására.
Ezek a virtualizált alkalmazások egyszerűen jobban futnak, és magasabb rendelkezésre állást, jobb katasztrófa utáni helyreállítást, nagyobb sebességet és agilitást, valamint felhőkészséget nyújtanak. A VMware VMware vCloud Suite termékcsomagon alapuló, 1. szintű alkalmazások virtualizálására szolgáló megoldásával javítható a nyújtott IT-szolgáltatások minősége, miközben egyszerűsíthető az infrastruktúra, maximalizálható a hatékonyság és kiküszöbölhető a költséges túlbiztosítás.

Tárolásvirtualizáció

A tárolásvirtualizáció annak a szoftveres tárolási rétegnek a része, amelynek további tároló hardver vásárlása nélkül kell hatékonyságjavulást és gazdaságosabb tárterület-felhasználást biztosítania.
Gyors üzembe állítást kell lehetővé tennie, hogy a nagyteljesítményű, a tárterületet hatékonyan kezelő tárolók olyan gyorsan üzemkésszé váljanak, mint manapság egy virtuális gép. A virtuális környezetben több tároláskezelési feladatot is felvállaló virtuális rendszergazdák számára intuitív, virtuálisgép-központú tárolási modellt kell kínálnia. És az ismerős, natív munkafolyamatok felhasználása érdekében integrálódnia kell a hipervizorplatformba.
A VMware tárolásvirtualizációja olyan képességek kombinációja, amelyek a fizikai tárolási erőforrások absztrakt rétegét kínálják azok virtuális telepítési környezetben történő kezeléséhez, felügyeletéhez és optimalizálásához.
A tárolásvirtualizációs technológia alapvetően jobb módot kínál a tárolási erőforrások virtuális infrastruktúrában történő kezelésére, és így a szervezetnek lehetősége lesz:

 • jelentősen javítani a tárolási erőforrások kihasználtságát és rugalmasságát
 • egyszerűsíteni az operációsrendszer-javításokra és illesztőprogramokra vonatkozó követelményeket, függetlenül a tárolási topológiától
 • növelni az alkalmazások üzemidejét, és egyszerűsíteni a mindennapi üzemeltetést
 • felhasználni és kiegészíteni a meglévő tárolási infrastruktúrát
 •  

Akciók

Kedvezményes JetBrains upgrade lehetőség
Július 1-től változnak az upgrade lehetőségek a JetBrains szoftverek esetében
RAD Studio/Delphi/C++Builder 10.4 megjelenési akciók július 31-ig.
Akár 25% kedvezmény az új RAD Studio/Delphi/C++Builder 10.4-es verzióra július 31-ig.

Hírek

Augusztustól változik a JetBrains ReSharper licencelése
Augusztus-tól változik a ReSharper, a ReSharper C++ és a Rider licencelése. Az új .NET csomag többet nyújt kevesebbért!
Megjelent a RAD Studio, Delphi és C++Builder 10.4
A mai napon hivatalosan is megjelent a régóta várt új 10.4-es "nagy" kiadás a RAD Studio, a Delphi és a C++Builder szoftverekből (és még néhány napig akciós!)
Megjelent a WebStorm, PhpStorm és InttelijIDEA 2020.1-es kiadása.
Megjelentek a 2020.1-es verziók minden fontosabb JetBrains termékből.
Microsoft O365 Teams-el együtt 6 hónapig ingyen!
Ingyenes 6 hónapos próbaverzió Microsoft O365-ből és az amúgy fizetős Microsoft Teams szolgáltatás csomagból.
Megjelent a Unity 2019.3
Megjelent a Unity - a világ egyik vezető videojáték-motorjának - újabb frissítése a 2019.3-as verzió.