Quest Software

A Quest megoldásaival kevesebb időt kell töltenie az IT adminisztrálásával és több ideje marad törődni az üzleti innovációval.

A Quest cég a szoftvereit a végfelhasználóknál jelentkező üzleti kihívások szerint csoportosítja.

Napjaink legnagyobb kihívásai: az adatközpont- és felhő menedzsment, nagy adat (Big Data) információ menedzsment, végpont menedzsment, mobilmenedzsment, biztonság és adatvédelem, azonosítás és hozzáférés menedzsment, GDPR támogató megoldások.

A termékek ismertetői megtekinthetők a Quest WEB oldalán:

 

Data protection: ZeroIMPACT

Database management: Toad

Endpoint Systems management: KACE

Identity and access management: One Identity

Microsoft platform management

Performance monitoring: Foglight , spotlight

 

Akciók

Akár 20% megtakarítás Embarcadero termékekből!
Ha szeretne cross platform alkalmazásokat fejleszteni, akár a professional kivitellel is, vagy az Enterprise kiadás FireDAC adatelérési rendszerére vágyik, ez egy remek alkalom, hogy ezt a fejlesztőkörnyezetet rendkívül kedvező áron meg tudja vásárolni.
30% kedvezmény Delphi-re és C++ Builder-re, Community Edition-ről való váltás esetén.
Ha kipróbálta a Community Editiont, és elnyerte a tetszését, itt az idő, hogy kedvezményesen frissítsen egy korlátozásmentes kereskedelmi kiadásra. Szeptemberben a C++ Builder és a Delphi licencek 30% kedvezménnyel vásárolhatók meg, ha a Community Edition-ről váltana. További részletekért, pontos árakért kattintson az alábbi linkre:

Hírek

Delphi alapú a világrekorder modellvasútszett
A Guiness rekordok könyve megerősítette, hogy a Miniatur Wonderland Hamburg, a világ legnagyobb modellvasútszettje. A teljes rendszer Delphiben írt szoftverekre alapul.
Delphi ingyenes Community Edition
Az Embarcadero helyi partnereként tájékozatni szeretnénk ügyfeleinket, hogy megjelent a Delphi új verziójának az ingyenes Community Edition változata.
Embarcadero bejelentés
Az Embarcadero helyi partnereként tájékoztatni szeretnénk felhasználóinkat, hogy a gyártó ebben a negyedévben kivezeti a termékportfóliójából az Upgrade lehetőséget.
Fontos Arcserve Megújítási Közlemény
Felhívjuk figyelmét néhány 2017. január elsejétől életbe lépő változtatásra az Arcserve Megújítási Politikát illetően!