JetBrains WebStorm Szoftver
JetBrains WebStorm - Rövid ismertető

A legokosabb JavaScript IDE. Így hirdeti saját termékét a JetBrains és nem is lehet azt mondani, hogy ez túlzás lenne. A JetBrains WebStorm egy nagyon jól felszerelt JavaScript IDE, melyben minden megtalálható, ami az összetettebb kliens- és szerver oldali fejlesztéshez szükséges és amely elsőosztályú támogatást kínál JavaScript, HTML és CSS nyelvekhez, valamint az összes modern keretrendszerekhez.

A WebStorm egy olyan szerkesztőt ad a webfejlesztők kezébe, ami valóban megérti a JavaScript, TypeScript, HTML, vagy éppen CSS nyelven írt kódot. A lehető legjobb kódolást segítő szolgáltatásokat nyújtja, melyek elsődleges célja, hogy elősegítsék a jó minőségű és egyben könnyen karbantartható kód előállítását. A WebStorm segítségével kiaknázhatjuk a JavaScript "világ" teljes funkcionalitását, olyan hasznos funkciókkal kiegészítve, mint az intelligens kód kiegészítés, újragyártás, a menet közbeni hibakeresés, a könnyű navigáció és a refactoring JavaScript-hez, TypeScrip-hez, stylesheet nyelvekhez, valamint mindegyik népszerű keretrendeszerhez (Web: Angular, React, Vue.js, Mobile: Ionic, Cordova, React Native, Server: Node.js, Desktop: Electron). A WebStorm alapvető eszköze a produktív és igényes webes fejlesztéseknek.


Próbálja ki a WebStormot 30 napig ingyen!

JetBrains WebStorm Letöltése

 

 

JetBrains WebStorm - Legfőbb tulajdonságai

 • Intelligens JavaScript, HTML és CSS szerkesztő kódkiegészítéssel, szintaxis kiemeléssel, testreszabható formázási beállításokkal, hatékony navigációval, refaktorálással és menet közbeni hibaészleléssel
 • Széleskörű támogatást nyújt TypeScript, CoffeeScript, Dart, Less, Sass, Stylus, AngularJS, Angular 2, React, Flow, Meteor, Handlebars, Mustache, Web Components, Jade, EmmetCompass, és sok más technológiához
 • JavaScript hibakereső a Chrome-hoz és a Firefoxhoz, breakpointokkal, steppinggel és fram view-val. Teljeskörű hibakeresés a TypeScript, a CoffeeScript és a Dart kódokban
 • Intelligens kód felülvizsgálás gyorsjavaslatokkal, JSHinttel, JSLinttel és Google Closure Linter-rel
 • Hatékony Node.js hibakereső helyi és távoli alkalmazásokhoz, mely tartalmazza a V8 Debugger Protocol legújabb funkcióit is
 • Integráció Gulp, Grunt és npm scriptekkel
 • Live Edit üzemmódban az oldal újratöltése nélkül is láthatja a változásokat a böngészőben
 • Beépített HTTP kiszolgáló, REST kliens és Terminal
 • Verziókezelő rendszerek támogatása: Git, Subversion, Mercurial, CVS, Perforce és GitHub
 • Integráció számos hibakövető szolgáltatással
 • Kereszt-platform támogatás: ugyanazon licensz használható Windows, Mac OS X és Linux alatt is
 • Új Project Wizard olyan ismert sablonokkal, mint a Twitter Bootstrap és a Node.js Express App
 • Könnyedén konfigurálható FTP/FTPS/SFTP deployment

 

Aktuális verziók:

WebStorm 2019.2 újdonságok

 • Új JavaScript intention-ok.
 • Új kezelőfelület a popup-okhoz
 • Javított Rename refactoring
 • Vue komponens könyvtárok
 • Kiegészítés, automatikus javítás helytelenül írt szavakhoz
 • Szintaxis hibák kiemelése több mint 20 programozási nyelven
 • Shell script-et támogatása
 • Code style EditorConfig-al
 • Több projekt együttes egnyitása egy ablakban
 • Frissített bővítmény konfiguráció
 • Verzió kezelés
 • És még egy sor újdonság

További részletek az új verzióról

 

 

WebStorm 2019.1 újdonságai

 • Destructuring funkció JavaScript-hez és TypeScript-hez
 • 17 új ellenőrzés és könnyebb navigáció Angular-hoz
 • React és Vue.js újdonságok
 • HTML és CSS (dokumentációk javítása, böngésző kompatibilités ellenőrzés CSS-hez és még sok más)
 • Új Debugger konzol
 • Kód ajánlások npm script-ekhez
 • Nemrég használt Location-ok felugró ablakban
 • Egyedi UI témák
 • Projektek elmentése template-ként
 • És még sok más

 

 

Funkciók részletezése

Intelligens kódolási asszisztens
A WebStorm okos kódolási asszisztense nem csupán a JavaScript kezeléséhez nyújt segítséget, de a hozzá kötődő nyelvekhez, így a Node.js-hez, a HTML-hez és a CSS-hez is. Mindezt olyan funkciókkal mint kód kiegészítés, a fejlett navigáció, a menet közbeni hibakeresés vagy refactoring.

Modern keretrendszerek
A WebStorm támogatást nyújt az Angularhoz, a Reacthoz és a Meteorhoz. A mobilos fejlesztések is egyszerűbbé válnak a PhoneGap, a Cordova és az Ionic támogatásának köszönhetően.

Jest integráció
A Jest tesztek futtatása elvégezhető az IDE-n belül, az eredmények pedig a szerkesztőn jelennek meg, vagy egy áttekinthető ágrajz-nézetben.

Vue.js támogatás
Kódolási asszisztencia a Vue sablonokban, kiegészítés, navigáció, a Vue komponensek automatikus importálása, és sok minden más.

Standard Style támogatás
A WebStorm képes a JavaScript kódot Standard Style szerint is formázni. Az új stílus opciók jóval nagyobb rugalmasságot biztosítanak a korábbi lehetőségekhez képest.

Flow támogatás
A fájlok mentése nélkül is láthatjuk a Flow által jelentett elütéseket. Egy statikus ellenőrző rendszer közvetlenül a Webstorm szerkesztő felületébe építve. Az ellenőrzések mellett használhatjuk a Flow által biztosított kódkiegészítéseket is.

React Native
A WebStorm támogatja a React Native alapú mobil applikáció fejlesztését is. A fejlett Smart támogatás mellett a WebStorm arra is lehetőséget ad, hogy az appokat az IDE-n belül hozhassuk létre, és ott végezzük el a tesztelést és a hibakeresést is. Továbbá támogatott a React Native StyleSheet-ek kódkiegészítése is.

Jobb TypeScript támogatás<
A TypeScrip kódanalízis és kiegészítés mostantól a TypeScript nyelv szerviz által is támogatott, így sokkal pontosabb jelentéseket kaphatunk az esetleges hibákról. Valamint használhatóak a legújabb TypeScript 2.0 funkciók is, mint például az opciális "class tag"-ek, a "read-only" jellemzők, a "this funkciótípusok és még sok más.

Okos szerkesztő
Az IDE folyamatosan elemzi a munka során a készülő projektet, és minden egyes támogatott nyelvhez a legjobb kódkiegészítéseket kínálja. A WebStorm több száz beépített szempont szerint vizsgálja át a kódot, és jelent minden elképzelhető problémát, és természetesen megoldási javaslatokat is kínál ezek megoldására.

Navigáció és keresés
A WebStorm hatékony segítséget nyújt nekünk a navigációban nagy projektek esetében is. Egyetlen kattintással juthatunk el az eljárásokhoz, a funkciókhoz és a változókhoz.

Hibakeresés, tesztelés, nyomkövetés
A WebStorm egy sor beépített eszközökkel rendelkezik, melyekkel elvégezhető a hibakeresés, a tesztelés és a nyomkövetés a kliens oldalon és a Node.js alkalmazásokon belül. A WebStormba épített spy-js eszköz pedig segít a JavaScript kód lekövetésében azzal, hogy feltárja, hogy az egyes fájlok hogyan kapcsolódnak a funkciók lehívásához, így sikeresen szűrhetjük ki az esetleges torlódásokat.

Unit tesztelés
A unit tesztelés igazán könnyű a WebStormmal és az integrált Karma tesztelővel és Mochával. A teszteléseket és a hibakereséseket elvégezhetjük közvetlenül az IDE-n belül, az eredmények pedig egy áttekinthető és esztétikus felületen jelennek meg, amin a navigáció is gyerekjáték.

Fejlettebb Angular 2 támogatás
Új Angular 2 projekteket hozhatunk létre az IDE- belül az Angular parancssori interfésszel . A rendelkezésre álló Angular 2 kódtöredékekkel jelentős időmennyiséget spórolhatunk meg a boilerplate kódok megalkotásánál.

Problémamentes integráció
A WebStormban megtalálhatók a legnépszerűbb parancssori eszközök, így produktív és letisztult fejlesztési munka valósítható meg a parancssor kiiktatásával.

Beépített eszközök
Az IDE által biztosított egységes felhasználói felületen gördülékenyen hajhatók végre a Grunt, a Gulp és az npm feladatok. Minden egyes feladat elérhető egy erre a célra fenntartott speciális menüből.

Minőségi kód
A WebStorm saját vizsgálati eszközei mellett képes futtatni a JSHint, az ESLint, a JSCS vagy a JSLint hibakereső eszközöket is a kóddal szemben. Az összes jelentkező probléma közvetlenül a szerkesztőn belül kiemelésre.

Sablonok
Új projekteket a kezdőképernyőn is létrehozhatunk az olyan népszerű sablonokkal, mint az Express vagy a Web kezdőkészlet. Az integrált Yeomannel pedig további projektek generálásához nyílik meg az út.

 

 

JetBrains PhpStorm szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik JetBrains termék akkor ahelyett, hogy listaáron megvenné a gyártó hivatalos oldalán, forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk JetBrains szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Akciók

25 éves a Delphi és ezt egy akcióval ünnepeljük
Idén februárban lesz 25 éves a delphi fejlesztőkörnyezet és ezt egy 25%-os általános kedvezménnyel ünnepeljük

Hírek

Megjelent a Unity 2019.3
Megjelent a Unity - a világ egyik vezető videojáték-motorjának - újabb frissítése a 2019.3-as verzió.
Megjelent a JetBrains ReSharper C++ 2019.3-es verziója.
Megjelent a rengeteg C++ fejlesztő által kedvelt JetBrains ReSharper C++ 2019.3-es verziója.
IntellijIDEA, WebStorm és PHPStorm 2019.3
Megjelentek a WebStorm, a PhpStorm és az IntelliJ IDEA - a JetBrains fő platformjának, idei utolsó 2019.3-es verziói.
Megjelent az Embarcadero Rio 10.3.3
Megjelent a RAD Studio, a Delphi és a C++Builder 10.3 harmadik frissítése
Info Éra 2019 és Info Didact 2019 Konferencia
"Az informatikaoktatás szabályozása és módszertana a köznevelésben" konferencia és továbbképzés november 21-23 között.