IBM DevOps termékcsalád

Az IBM DevOps megoldásai segítségével a szoftverfejlesztés során felmerülő akadályok könnyen leküzdhetőek, ezáltal mindenki számára elérhető a szoftveralapú innovációk folyamatos megvalósítása.

A DevOps a felhasználói élmény fokozásának és az innováció felgyorsításának érdekében a vállalat kultúráját, folyamatait és eszközeit tartja szem előtt.

UrbanCode Deploy

IBM UrbanCode Deploy saját környezetet használó, automatizált alkalmazástelepítő eszköz. Megkönnyíti a gyors visszajelzést és a folyamatos megvalósítást az agilis fejlesztések során, miközben biztosítja az ellenőrzést, a verzió azonosítást és az üzembe helyezéshez szükséges jóváhagyásokat.

UrbanCode Deploy with Pattern

Az IBM UrbanCode Deploy with Pattern környezetgazdálkodó és -telepítő megoldás segítségével megtervezhető, telepíthető és frissíthető a teljes felhőalapú környezetet. Az IBM UrbanCode Deploy tartalmaz egy "Cloud Pattern" tervezőt, mely az OpenStack által meghatározott szabványokat használva infrastruktúrát automatizál a felhőben. UrbanCode Deploy with Pattern segítségével az alkalmazásterhelések kezelhetőek és nagyobb ellenőrzés gyakorolható az alkalmazások felett.

UrbanCode Release

Az IBM UrbanCode Release együttműködési menedzsment eszköz segítségével könnyen kezelhetőek az egyre növekvő számú és egyre bonyolultabb megvalósítások. Az alkalmazás végrehajtásának és megvalósításának minden állomása megtervezhető az életciklus alapján. Az UrbanCode Release segítségével a hibák száma csökkenthető, miközben a megvalósítás felgyorsítható.

UrbanCode Build

Az IBM UrbanCode Build egy vállalatra optimalizált integrációs és menedzsment server. Úgy tervezték, hogy könnyen skálázható legyen a konfiguráció és menedzsment, ezáltal zökkenőmentesen kapcsolódjon a fejlesztő, tesztelő és kibocsátó eszközökhöz.

 

Akciók

Delphi 10.3.2 megjelenési akció
10%-os kedvezmény, Architect kiadás Enterprise áráért és még sok más akcio Delphi, Rad Studio és C++ Builder vásárlásakor!
IDERA Database Gear Product akció
Szeptember végéig 20%-al olcsóbban szerezheti be a Idera Database Gear termékeket a Ker-Soft-nál, az Idera hivatalos partnerénél és magyarországi viszontleadójánál.

Hírek

JetBrains IntelliJ IDEA és WebStorm 2019.2
Itt a népszerű IDE platform - IntelliJ IDEA és a webes IDE - WebStorm új verziója
Megjelent az Embarcadero Rio 10.3.2
Megjelent a Rad Studio, a Delphi és a C++ Buulder 10.3.2-es verziója rengeteg újdonsággal
JetBrains YouTrack 2019.2 és Upsource 2019.1
Megjelent a JeBrains Upsource idei első és a JetBrains YouTrack második frissítése
Új Unity és Microsoft Visual Studio scripting videók
Új kezdő és haladó scripting videók az ingyenesen elérhető Unity Learn programban, melyek bemutatják a szkriptelés és programozás alapjait a C #, a Microsoft Visual Studio és az Unity 2019 segítségével.
Megjelent a JetBrains TeamCity 2019.1
Megjelent a JetBrains ingyenes projektkezelő rendszerének legújabb 2019.1-es verziója