IBM DevOps termékcsalád

Az IBM DevOps megoldásai segítségével a szoftverfejlesztés során felmerülő akadályok könnyen leküzdhetőek, ezáltal mindenki számára elérhető a szoftveralapú innovációk folyamatos megvalósítása.

A DevOps a felhasználói élmény fokozásának és az innováció felgyorsításának érdekében a vállalat kultúráját, folyamatait és eszközeit tartja szem előtt.

UrbanCode Deploy

IBM UrbanCode Deploy saját környezetet használó, automatizált alkalmazástelepítő eszköz. Megkönnyíti a gyors visszajelzést és a folyamatos megvalósítást az agilis fejlesztések során, miközben biztosítja az ellenőrzést, a verzió azonosítást és az üzembe helyezéshez szükséges jóváhagyásokat.

UrbanCode Deploy with Pattern

Az IBM UrbanCode Deploy with Pattern környezetgazdálkodó és -telepítő megoldás segítségével megtervezhető, telepíthető és frissíthető a teljes felhőalapú környezetet. Az IBM UrbanCode Deploy tartalmaz egy "Cloud Pattern" tervezőt, mely az OpenStack által meghatározott szabványokat használva infrastruktúrát automatizál a felhőben. UrbanCode Deploy with Pattern segítségével az alkalmazásterhelések kezelhetőek és nagyobb ellenőrzés gyakorolható az alkalmazások felett.

UrbanCode Release

Az IBM UrbanCode Release együttműködési menedzsment eszköz segítségével könnyen kezelhetőek az egyre növekvő számú és egyre bonyolultabb megvalósítások. Az alkalmazás végrehajtásának és megvalósításának minden állomása megtervezhető az életciklus alapján. Az UrbanCode Release segítségével a hibák száma csökkenthető, miközben a megvalósítás felgyorsítható.

UrbanCode Build

Az IBM UrbanCode Build egy vállalatra optimalizált integrációs és menedzsment server. Úgy tervezték, hogy könnyen skálázható legyen a konfiguráció és menedzsment, ezáltal zökkenőmentesen kapcsolódjon a fejlesztő, tesztelő és kibocsátó eszközökhöz.

 

Akciók

Karácsonyi Delphi / RAD Studio / C++Builder akciók
Decemberben három különböző akció közül válogathatnak ügyfeleink.

Hírek

IntellijIDEA, WebStorm és PHPStorm 2019.3
Megjelentek a WebStorm, a PhpStorm és az IntelliJ IDEA - a JetBrains fő platformjának, idei utolsó 2019.3-es verziói.
Megjelent az Embarcadero Rio 10.3.3
Megjelent a RAD Studio, a Delphi és a C++Builder 10.3 harmadik frissítése
Info Éra 2019 és Info Didact 2019 Konferencia
"Az informatikaoktatás szabályozása és módszertana a köznevelésben" konferencia és továbbképzés november 21-23 között.
Enterprise Connectors ajándékba Delphi és C++Builderhez
Minden 10.3-as Delphi, C++Builder és RAD Studio Enterprise és Architect kiadáshoz ajándék Enterprise Connectors 1 évig
Újraindult a Delphi-Klub weboldalunk
Újraindult a Delphi-Klub weboldalunk