Embarcadero szoftverek

Az Embarcadero elkötelezett amellett, hogy a lehető legátfogóbb szoftverkínálatot nyújtsa a fejlesztők, az adatbázis üzemeltetők és a mérnökök számára. Díjnyertes termékeinek köszönhetően széles körben elismert vállalat, mely a hatékonyabb munkavégzés lehetőségével segíti elő partnereit. Eszközeivel az ügyfelek az általuk választott környezetben, megkötésektől és további ráfordításoktól mentesen hozhatnak létre adatbázisokat és alkalmazásokat, melyeket később több platformon és programozási nyelven is futtathatnak.

Az Embarcadero kiemelt figyelmet fordít eszközei minél egyszerűbb kezelhetőségére. A rugalmas licencelési lehetőségek, az egyedülálló AppWave technológia és a költséghatékony All-Access ajánlatok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az ügyfelek csökkenteni tudják szoftvermenedzsment- és telepítési költségeiket.

Az Embarcadero termékei 1993 óta segítik elő a hatékonyság növelését, a költségek optimalizálását, illetve a fejlesztői folyamatok felgyorsítását.

A vállalat több, mint 3 millió felhasználót szolgál ki világszerte különbőző társaságok és szervezetek ezreinél. Kezdve a független szoftverkereskedőktől és rendszerintegrátoroktól a kormányzati szerveken át a legnagyobb vállalatok kutatócsoportjáig, az Embarcadero eszközei biztosítják minden fejlesztő és adatkezelő szakember számára az eredményes tervezést, valamint a gyorsabb és hatékonyabb futtatást.

2015-ben az Embarcadero-t felvásárolta az IDERA nevű amerikai adatbázi management szoftvereket gyártó cég, így több eredetileg Embarcadero-s termék, például az architektúra modelezésre használt ER/Studio avagy az adatbázis kezelő szoftverek mint például a DB Artisan, a DB Change Manager átkerült az IDERA portfóliójába.

 

 

Embarcadero szoftverek forgalmazása

A Ker-Soft az alábbi Embarcadero termékcsoportokhoz tartozó szoftverek képviseletével és forgalmazásával foglalkozik:

 

 

RAD Server

 

RAD Studio

 

Delphi

 

C++ Builder

 

InterBase

 

A 2015-ig ugyancsak az Embarcadero portfóljába tartozó Database Management és Architecture Modeling termékportfólió, olyan termékekek mint az ER/Studio, a DB Artisan, vagy DB Change Manager, most már az IDERA portfóliójában érhetők el.

 

 

Embarcadero szoftverek váráslása

Tisztelt Érdeklődő!

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik Embarcadero termék forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero magyarországi kizárolágos disztribútorához és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét.

A termékekhez tartozó licenszekre a webáruházunkban vagy az alábbi email címen kérhet ajánlatot

 

Akciók

IDERA Database Gear Product akció
Július végéig 20%-al olcsóbban szerezheti be a Idera Database Gear termékeket a Ker-Soft-nál, az Idera hivatalos partnerénél és magyarországi viszontleadójánál.

Hírek

JetBrains YouTrack 2019.2 és Upsource 2019.1
Megjelent a JeBrains Upsource idei első és a JetBrains YouTrack második frissítése
Új Unity és Microsoft Visual Studio scripting videók
Új kezdő és haladó scripting videók az ingyenesen elérhető Unity Learn programban, melyek bemutatják a szkriptelés és programozás alapjait a C #, a Microsoft Visual Studio és az Unity 2019 segítségével.
Megjelent a JetBrains TeamCity 2019.1
Megjelent a JetBrains ingyenes projektkezelő rendszerének legújabb 2019.1-es verziója
JetBrains ReSharper és ReSharper C++ 2019.1
Megjelentek a JetBrains ReSharper Ultimate és a ReSharper C++ legújabb verziói.
Unity 3d szoftverek a portfóliónkban
Mostantól kedvezményesen megvásárolhatja Unity 3D szoftverét a Ker-Soft-nál