Prezi

A Prezi egy nem-lineáris felépítésű felhő alapú prezentációs eszköz, egy virtuális vászon, melyre a prezentáció elemeit szabadon fel lehet vinni és rendezni. A végtelen vászon technológia és a zoom-olás segít a gondolatok rendszerezésében és világosabb bemutatásban, ezzel segítve a gyorsabb megértést. Jelenleg több, mint 60 millió Prezi-felhasználót szolgálnak ki, akik több, mint 160 millió prezit készítettek el. A prezentációkészítő szoftver az angol, német, francia, spanyol, portugál, japán és koreai nyelvek mellet 2014 második felétől magyar nyelven is elérhető.


Prezi Team (Csoportos előfizetés)

Vállalati felhasználóknak a Csoportos előfizetés használatakor egyetlen, központi adminisztrátori fiókból kezelhető több Pro előfizetés. Ezen az oldalon az adminisztrátor kioszthatja, visszavonhatja és újraoszthatja másoknak a licenceket. A Licenc korlátlan tárhelyet biztosít prezentációik elhelyezésére, melyek offline is szerkeszthetők.

A Prezivel szabadon adhat elő akár a böngészőből, akár asztali számítógépről, iPadról vagy iPhone-ról, mindig a legfrissebb verziót használhatja. Automatikus szinkronizálást biztosít minden eszközre.

Eszköztára egyszerű, inkább a felhasználók kreativitására épít. Nincs dia, lap, oldal vagy bármely más korlátozás. Előre gyártott stíluscsomagokat kínál, adott betűtípussal, színekkel. Kezelőfelülete egyszerű, a legtöbb funkció billentyűkombinációkkal is elérhető. A széleskörű támogatásnak köszönhetően a PowerPoint-diák mindössze néhány kattintással beimportálhatók.

A felhasználók a webes felületen bejelentkezve láthatják saját prezentációikat, a megosztottakat, és a nyilvánosakat is. A felület emellett oktatóvideóval és kézikönyvvel segíti a tájékozódást. A folyamatos, kiemelt gyártói támogatás mellett a Prezi együttműködési funkciói segítségével szerkeszthet, létrehozhat és előadhat másokkal valós időben, egy megosztott vásznon.

 

Akciók

Delphi és RAD Studio Architect Enterprise áron
Augusztus 14-ig Delphi/RAD Studio/C++Builder termékek Architect kiadásai Enterprise áron vásárolhatók meg!
Kedvezményes JetBrains upgrade lehetőség
Július 1-től változnak az upgrade lehetőségek a JetBrains szoftverek esetében

Hírek

Delphi és JetBrains termékek a Modern Vállakozások Programban
Múlt hét óta elérhetők a Modern Vállakozások Programban olyan népszerű szoftvertermékek mint a Delphi, a RAD Studio, illetve több népszerű JetBrains termék, többek között az IntellijIDEA, a PHPStorm, a WebStorm, a ReSharper vagy az All Product Pack.
Megjelent a JetBrains YouTrack és TeamCity 2020.1
Itt a JetBrains két népszerű és ingyenes kollaborációs platformjának idei első frissítései a 2020.1-es verziók
Augusztustól változik a JetBrains ReSharper licencelése
Augusztus-tól változik a ReSharper, a ReSharper C++ és a Rider licencelése. Az új .NET csomag többet nyújt kevesebbért!
Megjelent a RAD Studio, Delphi és C++Builder 10.4
A mai napon hivatalosan is megjelent a régóta várt új 10.4-es "nagy" kiadás a RAD Studio, a Delphi és a C++Builder szoftverekből (és még néhány napig akciós!)
Megjelent a WebStorm, PhpStorm és InttelijIDEA 2020.1-es kiadása.
Megjelentek a 2020.1-es verziók minden fontosabb JetBrains termékből.