Infragistics

Az Infragistics a prezentációs réteg elemeinek legfejlettebb keretrendszerét készítette el és folyamatosan fejleszti azt. Segíti továbbá a professzionális fejlesztőt az Infragistics fejlesztési eszközök magas szintű és legtöbb előnnyel járó használatában számos hatékony szolgáltatás és program segítségével (tesztelés, oktatás, konzultáció).

"Mindenhol azt tapasztaljuk, hogy a munka teljes időigényének és a ráfordításoknak mintegy 25 - 40 %-a, mely az alkalmazások fejlesztési életciklusa alatt merül fel, a prezentációs réteggel kapcsolatos." - mondta Mark Driver, a Gartner elemzője.

Az Infragistics a legnagyobb publikálója, létrehozója az újrafelhasználható prezentációs réteg komponenseknek és eszköz készleteknek a világon, megoldásokat ajánlva a Windows fejlesztői környezetekben. Az Infragistics állandóan bővíti és kiterjeszti termékkínálatát és szolgáltatásait, mialatt felhasználói interfészei mind magasabb minőséget és értékeket képviselnek.

A Ker-Soft Kft. több mint 10 éve az Infragistics egyedüli hivatalos viszonteladó partnere!

Infragistics termékek a felhasználói interfész fejlesztéséhez

A NetAdvantage termékek a fejlesztők százai számára tették lehetővé mindenhol a világon a legmagasabb szintű felhasználói élmények megvalósítását az összes jelentős platformon át: Microsoft .NET platform-ASP.NET, Windows Forms, WPF és a Silverlight 4. A Visual Studio 2010, a .NET 4 Framework és legújabban a Microsoft Office 2010 style teljes támogatásával Önnek már a magas teljesítményt biztosító felhasználói interfész (UI) kontrollok is rendelkezésre állnak, amelyek elengedhetetlenül fontosak a killer apps létrehozásához. Ezek az alkalmazások kivételes funkcionalitással, teljes körű alkalmazhatósággal és a "Wow!" faktorral bírnak.

Minden NetAdvantage segédeszköz készlet, mely külön-külön is beszerezhető, egyéves előfizetést is magában foglal az összes frissítésre és upgrade-re, fejlesztői támogatásra, teljes forráskódra keretrendszerekhez.

Ha Ön olyan fejlesztő, aki több, mint egy .NET platformon programoz egyszerre, akkor mi két csomagot ajánlunk azokkal az UI kontrollokkal, melyekre szüksége van: NetAdvantage for .NET és NetAdvantage Ultimate (A NetAdvantage Ultimate két kizárólagos adat vizualizációs eszközkészletet is magában foglal, azon felül, melyet a NetAdvantage for .NET tartalmaz.

Tudjuk, hogy egy alkalmazás leprogramozása csak a fele a "csatának", ezért keményen beleinvesztáltunk a TestAdvantage for Windows Forms megoldásainkba, annak érdekében, hogy hatékony megközelítését biztosítsuk a NetAdvantage for Windows Forms által támogatott alkalmazások automatikus UI tesztelésének az IBM Rational Functional Tester-rel vagy a HP QuickTest Professional szoftver-tesztelő eszközökkel.

További szolgáltatásokat is ajánlunk, úgymint a Quince Pro-t, mely biztonságos és megszervezett módszer arra, hogy Ön együttműködhessen, kommunikálhasson, illetve használni tudja a privát UX (User Experience) design könyvtárakat munkatársaival és felhasználhassa a NetAdvantage ICONS-kat a könnyű, plug-and-play ikonok ezreivel, melyeket Önnek egyszerűen csak "be kell dobnia" az alkalmazásaiba.

 

Akciók

Delphi és RAD Studio Architect Enterprise áron
Augusztus 14-ig Delphi/RAD Studio/C++Builder termékek Architect kiadásai Enterprise áron vásárolhatók meg!
Kedvezményes JetBrains upgrade lehetőség
Július 1-től változnak az upgrade lehetőségek a JetBrains szoftverek esetében

Hírek

Delphi és JetBrains termékek a Modern Vállakozások Programban
Múlt hét óta elérhetők a Modern Vállakozások Programban olyan népszerű szoftvertermékek mint a Delphi, a RAD Studio, illetve több népszerű JetBrains termék, többek között az IntellijIDEA, a PHPStorm, a WebStorm, a ReSharper vagy az All Product Pack.
Megjelent a JetBrains YouTrack és TeamCity 2020.1
Itt a JetBrains két népszerű és ingyenes kollaborációs platformjának idei első frissítései a 2020.1-es verziók
Augusztustól változik a JetBrains ReSharper licencelése
Augusztus-tól változik a ReSharper, a ReSharper C++ és a Rider licencelése. Az új .NET csomag többet nyújt kevesebbért!
Megjelent a RAD Studio, Delphi és C++Builder 10.4
A mai napon hivatalosan is megjelent a régóta várt új 10.4-es "nagy" kiadás a RAD Studio, a Delphi és a C++Builder szoftverekből (és még néhány napig akciós!)
Megjelent a WebStorm, PhpStorm és InttelijIDEA 2020.1-es kiadása.
Megjelentek a 2020.1-es verziók minden fontosabb JetBrains termékből.