Sybase iAnywhere

A Sybase 2005 októberében bekebelezte az Extended Systems-et, mely ettől a dátumtól a Sybase iAnywhere alvállalataként működik tovább. A felvásárlás során a termékeken túlmenően az Extended Systems szolgáltatói szervezete és a szükséges infrastruktúra is átkerült az új tulajdonoshoz, a Sybase-hez.

Az új vállalat a mobilitást állította fókuszába, mert elképzelése szerint a mobil technológiák alkalmazásával tudják a különböző szervezetek üzleti folyamataikat modernizálni. Az Extended Systems megoldásai segítségével mobilizálhatókká váltak olyan kritikus vállalati alkalmazások, mint az e-mailezés, a helyszínen nyújtott szolgáltatások, az értékesítéssel kapcsolatos erőforrások automatizálása és az ügyfélkapcsolatok menedzselése.

Az 1984-ben alapított Extended Systems-nek több mint 2500 vállalati ügyfele volt, beleértve: 20th Century Fox, Bayer, Daimler Chrysler, Electrolux, FedEx, Otos Elevator. Az Extended Systemsnek stratégiai partnerei az EDS, az Ericsson, a HP, a Microsoft, a Motorola, a palmOne, a Siemens, a Symbian és a Toshiba voltak.

Termékek

Advantage Server

Az Advantage Database Server (ADS) teljes, nagyteljesítményű kliens/szerver adatmenedzsment rendszert jelent a hálózati, lokális/stand-alone, Internetes és mobil adatbázis alkalmazásokhoz.

Advantage Clients and Utilities

Az Advantage számos kliens terméket biztosít az Advantage-en alapuló alkalmazások fejlesztéséhez, csaknem minden fejlesztői környezetben. E termékekre azért van szükség az Ön adatbázis alkalmazásaihoz, hogy az Advantage adatok elérhetők legyenek az Advantage adatbázis szerveren vagy az Advantage helyi szerveren keresztül.

Az Advantage segédprogramok teljes adat menedzsment rendszert biztosítanak az Advantage fejlesztők számára.

Advantage Services

Az ügyfeleknek magas szintű megoldásokat és szakértelmet nyújtanak annak érdekében, hogy hatékonyan tudják fejleszteni és bevezetni az Advantage képességekkel bíró alkalmazásokat.

 

Akciók

Delphi és RAD Studio Architect Enterprise áron
Augusztus 14-ig Delphi/RAD Studio/C++Builder termékek Architect kiadásai Enterprise áron vásárolhatók meg!
Kedvezményes JetBrains upgrade lehetőség
Július 1-től változnak az upgrade lehetőségek a JetBrains szoftverek esetében

Hírek

Delphi és JetBrains termékek a Modern Vállakozások Programban
Múlt hét óta elérhetők a Modern Vállakozások Programban olyan népszerű szoftvertermékek mint a Delphi, a RAD Studio, illetve több népszerű JetBrains termék, többek között az IntellijIDEA, a PHPStorm, a WebStorm, a ReSharper vagy az All Product Pack.
Megjelent a JetBrains YouTrack és TeamCity 2020.1
Itt a JetBrains két népszerű és ingyenes kollaborációs platformjának idei első frissítései a 2020.1-es verziók
Augusztustól változik a JetBrains ReSharper licencelése
Augusztus-tól változik a ReSharper, a ReSharper C++ és a Rider licencelése. Az új .NET csomag többet nyújt kevesebbért!
Megjelent a RAD Studio, Delphi és C++Builder 10.4
A mai napon hivatalosan is megjelent a régóta várt új 10.4-es "nagy" kiadás a RAD Studio, a Delphi és a C++Builder szoftverekből (és még néhány napig akciós!)
Megjelent a WebStorm, PhpStorm és InttelijIDEA 2020.1-es kiadása.
Megjelentek a 2020.1-es verziók minden fontosabb JetBrains termékből.