További gyártók és termékeik

Cégünk számos gyártó termékével foglalkozik, melyek elsődlegesen a tervezési, fejlesztési és üzemeltetési problémák könnyebb és egyszerűbb megoldásában segítenek.

Adobe

Ki ne ismerné az Adobe termékeit, melyek a kiadványszerkesztéstől a professzionális grafikán át a DVD készítésig mindenben segíti felhasználóit.

Alaska

A Clipper fejlesztők évek óta keresik a lehetőséget, hogy tapasztalataikból és a kifejlesztett alkalmazásokba fektetett munkából minél többet megmentve térjenek át a korszerű 32 bites operációs rendszerek adta lehetőségek a mai igényeknek megfelelő fejlesztőeszközre. Az Alaska termékei e probléma megoldására nyújtanak egyszerű és könnyen implementálható megoldást, melyek a meglévő kódok továbbvitelét segítik.

ComponentOne

ComponentOne termékvonalak magas színvonalú, széles skálájú eszközöket és megoldásokat biztosítanak, képessé téve a felhasználókat, hogy sikeresen építhessenek hatékony és robusztus alkalmazásokat. Díjnyertes .NET, ASP.NET, Mobile és COM komponenseket, valamint Help Authoring/Súgó készítő eszközöket fejlesztenek.

Compuware

A Compuware 1973 óta segíti a fejlesztői üzemeltetői feladatok ellátását szerte a világban. Elsősorban azokat a szoftver és IT szolgáltatásokat, megoldásokat biztosítja, melyek segítenek maximalizálni a technológiai beruházások értéket.

DAVID Laserscanner

Fedezze fel Ön is a 3D-s szkennelés világát! A DAVID Laserscanner egy olcsó megoldás azok számára, akik szeretnének különböző térbeli tárgyakat vagy akár emberi testrészeket bedigitalizálni számítógépre.

Flexera Software

Ki ne hallott volna az InstallShield telepítőeszköz készítő termékekről? Ha Ön már ismeri, itt további információkat talál a termékcsaládról és a gyártó más termékeiről. Ha még nem hallott róla, akkor itt az idő, kattintson, és ismerje meg milyen egyszerűen készíthet felhasználói számára termékei mellé szabványos telepítő csomagokat, mindezt akár magyar nyelven is!

GFI

GFI - új gyártó palettánkon A Ker-Soft Kft. egy újabb gyártó, a GFI rendkívül hasznos termékeivel bővítette portfólióját, melyre minden, a biztonságra adó, cégnek szüksége lehet! Tekintse meg a termékek leírását, vagy kérdezze kollégáinkat, akik segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb megoldást, hogy biztonságban tudhassa adatait, rendszereit.

Infragistics

Az Infragistics NetAdvantage termékei biztosítják a legteljesebben a prezentációs réteg eszközeinek-gyűjteményét a kereskedelmi szintű felhasználói interfész-termékek gyors létrehozásához és kialakításához ("styling"), Microsoft fejlesztői környezetekben - Microsoft Windows Forms, ASP.NET és Tablet PC. Az Infragistics NetAdvantage az összes lényegi interfész kontrollt magában foglalja, beleértve a grideket/hálókat, ütemezést, diagramokat, navigációt, eszköz gombokat, menüket, listázó gombokat, fákat, tabokat, kereső gombokat, UI-t és szerkesztőket.

JetBrains

Az elmúlt több, mint 10 évben a JetBrains szoftverfejlesztők számára olyan eszközöket fejlesztett, mely segítette őket a hatékonyság növelésében. Az eszközök széles skálája lefedi a fejlesztőcsapat teljes munkamenetét: kódírás, hibakeresés, statikus kód analízis, egységtesztelés, kódlefedés elemzése, hibakövetés, folytonos integráció, teljesítmény és memória profilok kezelése.

Prezi

A Prezi egy nem-lineáris felépítésű felhő alapú prezentációs eszköz, egy virtuális vászon, melyre a prezentáció elemeit szabadon fel lehet vinni és rendezni. A végtelen vászon technológia és a zoom-olás segít a gondolatok rendszerezésében és világosabb bemutatásban, ezzel segítve a gyorsabb megértést. Jelenleg több, mint 60 millió Prezi-felhasználót szolgálnak ki, akik több, mint 160 millió prezit készítettek el. A prezentációkészítő szoftver az angol, német, francia, spanyol, portugál, japán és koreai nyelvek mellet 2014 második felétől magyar nyelven is elérhető.

SAP BusinessObjects - Crystal Reports

Az SAP BusinessObject által készített Crystal Reports egy üzleti intelligencia alkalmazás, amely széles körű adatforrásokból képes riportok tervezésére és gyártására. Számos egyéb alkalmazás, mint például a Microsoft Visual Studio használja a Crystal Reports OEM verzióját általános célú riportoló eszközként.

Sapien

A SAPIEN Technologies termékei a Windows adminisztrációs feladatok egyszerűbbé tételére szolgálnak. A több mint 20 év tapasztalatát felhasználva erőteljes szoftveralkalmazásokat, könyveket, támogatási kommunikációkat és online tanfolyamokat is biztosítanak.

Shavlik

A rendszergazdák manapság mindenütt azon igyekeznek, hogyan tehetik biztonságosabbá a hálózataikat. Az egyik potenciálisan legrombolóbb biztonsági fenyegetettséget a javítások, frissítések, azaz a patchek telepítésének elmaradása, késése okozza a számítógépeken. A biztonsági patchek telepítésének időbeni elvégzése a lehető leghatékonyabb rendelkezésre álló megoldásnak tekinthető.

Sybase iAnywhere

Az iAnywhere széles portfóliójából a Ker-Soft Kft. az Advantage Database Server (ADS) megoldását forgalmazza, ami teljes, nagyteljesítményű kliens/szerver adat menedzsment rendszert jelent a hálózati, lokális/stand-alone, Internetes és mobil adatbázis alkalmazásokhoz.

iSheriff

Bármilyen biztonsági megoldást követel meg az üzleti folyamatoknak a védelme, az iSheriff segíteni tud Önöknek a költségek csökkentésében, a biztonsági kockázatok minimalizálásában és a legfontosabb adatokhoz, információkhoz való hozzáférés szabályozásában, felügyeletében. “Az iSheriff megoldások költséghatékonyak, könnyen telepíhetők, kezelhetők, és nem „ültetik le” az Ön szervereit és munkaállomásait .”

WinRAR

A WinRAR az egyik legnépszerűbb, vezető állománytömörítő alkalmazás, mellyel időt, pénzt és nem utolsó sorban helyet tud megtakarítani. A legújabb operációs rendszerekkel is kompatibilis tömörítő eszközzel gyorsan és hatékonyan tudja össze-, illetve kicsomagolni fájljait szinte bármelyik tömörítési formátumba.

 

Akciók

Jelenleg nincsenek akciók.

Hírek

Delphi alapú a világrekorder modellvasútszett
A Guiness rekordok könyve megerősítette, hogy a Miniatur Wonderland Hamburg, a világ legnagyobb modellvasútszettje. A teljes rendszer Delphiben írt szoftverekre alapul.
Delphi ingyenes Community Edition
Az Embarcadero helyi partnereként tájékozatni szeretnénk ügyfeleinket, hogy megjelent a Delphi új verziójának az ingyenes Community Edition változata.
Embarcadero bejelentés
Az Embarcadero helyi partnereként tájékoztatni szeretnénk felhasználóinkat, hogy a gyártó ebben a negyedévben kivezeti a termékportfóliójából az Upgrade lehetőséget.
Fontos Arcserve Megújítási Közlemény
Felhívjuk figyelmét néhány 2017. január elsejétől életbe lépő változtatásra az Arcserve Megújítási Politikát illetően!