További gyártók és termékeik

Cégünk számos gyártó termékével foglalkozik, melyek elsődlegesen a tervezési, fejlesztési és üzemeltetési problémák könnyebb és egyszerűbb megoldásában segítenek.


Adobe

Ki ne ismerné az Adobe termékeit, melyek a kiadványszerkesztéstől a professzionális grafikán át a DVD készítésig mindenben segíti felhasználóit.


Alaska

A Clipper fejlesztők évek óta keresik a lehetőséget, hogy tapasztalataikból és a kifejlesztett alkalmazásokba fektetett munkából minél többet megmentve térjenek át a korszerű 32 bites operációs rendszerek adta lehetőségek a mai igényeknek megfelelő fejlesztőeszközre. Az Alaska termékei e probléma megoldására nyújtanak egyszerű és könnyen implementálható megoldást, melyek a meglévő kódok továbbvitelét segítik.


ComponentOne

ComponentOne termékvonalak magas színvonalú, széles skálájú eszközöket és megoldásokat biztosítanak, képessé téve a felhasználókat, hogy sikeresen építhessenek hatékony és robusztus alkalmazásokat. Díjnyertes .NET, ASP.NET, Mobile és COM komponenseket, valamint Help Authoring/Súgó készítő eszközöket fejlesztenek.


Compuware

A Compuware 1973 óta segíti a fejlesztői üzemeltetői feladatok ellátását szerte a világban. Elsősorban azokat a szoftver és IT szolgáltatásokat, megoldásokat biztosítja, melyek segítenek maximalizálni a technológiai beruházások értéket.


Flexera Software

Ki ne hallott volna az InstallShield telepítőeszköz készítő termékekről? Ha Ön már ismeri, itt további információkat talál a termékcsaládról és a gyártó más termékeiről. Ha még nem hallott róla, akkor itt az idő, kattintson, és ismerje meg milyen egyszerűen készíthet felhasználói számára termékei mellé szabványos telepítő csomagokat, mindezt akár magyar nyelven is!


GFI

GFI - új gyártó palettánkon A Ker-Soft Kft. egy újabb gyártó, a GFI rendkívül hasznos termékeivel bővítette portfólióját, melyre minden, a biztonságra adó, cégnek szüksége lehet! Tekintse meg a termékek leírását, vagy kérdezze kollégáinkat, akik segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb megoldást, hogy biztonságban tudhassa adatait, rendszereit.


Infragistics

Az Infragistics NetAdvantage termékei biztosítják a legteljesebben a prezentációs réteg eszközeinek-gyűjteményét a kereskedelmi szintű felhasználói interfész-termékek gyors létrehozásához és kialakításához ("styling"), Microsoft fejlesztői környezetekben - Microsoft Windows Forms, ASP.NET és Tablet PC. Az Infragistics NetAdvantage az összes lényegi interfész kontrollt magában foglalja, beleértve a grideket/hálókat, ütemezést, diagramokat, navigációt, eszköz gombokat, menüket, listázó gombokat, fákat, tabokat, kereső gombokat, UI-t és szerkesztőket.


Prezi

A Prezi egy nem-lineáris felépítésű felhő alapú prezentációs eszköz, egy virtuális vászon, melyre a prezentáció elemeit szabadon fel lehet vinni és rendezni. A végtelen vászon technológia és a zoom-olás segít a gondolatok rendszerezésében és világosabb bemutatásban, ezzel segítve a gyorsabb megértést. Jelenleg több, mint 60 millió Prezi-felhasználót szolgálnak ki, akik több, mint 160 millió prezit készítettek el. A prezentációkészítő szoftver az angol, német, francia, spanyol, portugál, japán és koreai nyelvek mellet 2014 második felétől magyar nyelven is elérhető.


SAP BusinessObjects - Crystal Reports

Az SAP BusinessObject által készített Crystal Reports egy üzleti intelligencia alkalmazás, amely széles körű adatforrásokból képes riportok tervezésére és gyártására. Számos egyéb alkalmazás, mint például a Microsoft Visual Studio használja a Crystal Reports OEM verzióját általános célú riportoló eszközként.


SAP megoldások

SNP AG a Transformation Backbone, Process Scan, Interface Scan megoldásai digitális átalakítást és optimalizációt végez. A formcraft pedig számla-, és bizonylat-alapú adatfeldolgozáshoz készít különböző megoldésokat.


Sybase iAnywhere (an SAP company)

Az iAnywhere széles portfóliójából (mely most már az SAP alá tartozik) a Ker-Soft Kft. az Advantage Database Server (ADS) megoldását forgalmazza, ami teljes, nagyteljesítményű kliens/szerver adat menedzsment rendszert jelent a hálózati, lokális/stand-alone, Internetes és mobil adatbázis alkalmazásokhoz.


WinRAR

A WinRAR az egyik legnépszerűbb, vezető állománytömörítő alkalmazás, mellyel időt, pénzt és nem utolsó sorban helyet tud megtakarítani. A legújabb operációs rendszerekkel is kompatibilis tömörítő eszközzel gyorsan és hatékonyan tudja össze-, illetve kicsomagolni fájljait szinte bármelyik tömörítési formátumba.

 

Akciók

Kedvezményes JetBrains upgrade lehetőség
Július 1-től változnak az upgrade lehetőségek a JetBrains szoftverek esetében
RAD Studio/Delphi/C++Builder 10.4 megjelenési akciók július 31-ig.
Akár 25% kedvezmény az új RAD Studio/Delphi/C++Builder 10.4-es verzióra július 31-ig.

Hírek

Augusztustól változik a JetBrains ReSharper licencelése
Augusztus-tól változik a ReSharper, a ReSharper C++ és a Rider licencelése. Az új .NET csomag többet nyújt kevesebbért!
Megjelent a RAD Studio, Delphi és C++Builder 10.4
A mai napon hivatalosan is megjelent a régóta várt új 10.4-es "nagy" kiadás a RAD Studio, a Delphi és a C++Builder szoftverekből (és még néhány napig akciós!)
Megjelent a WebStorm, PhpStorm és InttelijIDEA 2020.1-es kiadása.
Megjelentek a 2020.1-es verziók minden fontosabb JetBrains termékből.
Microsoft O365 Teams-el együtt 6 hónapig ingyen!
Ingyenes 6 hónapos próbaverzió Microsoft O365-ből és az amúgy fizetős Microsoft Teams szolgáltatás csomagból.
Megjelent a Unity 2019.3
Megjelent a Unity - a világ egyik vezető videojáték-motorjának - újabb frissítése a 2019.3-as verzió.