További gyártók és termékeik

Cégünk számos gyártó termékével foglalkozik, melyek elsődlegesen a tervezési, fejlesztési és üzemeltetési problémák könnyebb és egyszerűbb megoldásában segítenek.


Adobe

Ki ne ismerné az Adobe termékeit, melyek a kiadványszerkesztéstől a professzionális grafikán át a DVD készítésig mindenben segíti felhasználóit.


Alaska

A Clipper fejlesztők évek óta keresik a lehetőséget, hogy tapasztalataikból és a kifejlesztett alkalmazásokba fektetett munkából minél többet megmentve térjenek át a korszerű 32 bites operációs rendszerek adta lehetőségek a mai igényeknek megfelelő fejlesztőeszközre. Az Alaska termékei e probléma megoldására nyújtanak egyszerű és könnyen implementálható megoldást, melyek a meglévő kódok továbbvitelét segítik.


ComponentOne

ComponentOne termékvonalak magas színvonalú, széles skálájú eszközöket és megoldásokat biztosítanak, képessé téve a felhasználókat, hogy sikeresen építhessenek hatékony és robusztus alkalmazásokat. Díjnyertes .NET, ASP.NET, Mobile és COM komponenseket, valamint Help Authoring/Súgó készítő eszközöket fejlesztenek.


Compuware

A Compuware 1973 óta segíti a fejlesztői üzemeltetői feladatok ellátását szerte a világban. Elsősorban azokat a szoftver és IT szolgáltatásokat, megoldásokat biztosítja, melyek segítenek maximalizálni a technológiai beruházások értéket.


DAVID Laserscanner (an HP company)

Fedezze fel Ön is a 3D-s szkennelés világát! A jelenleg már a HP portfóliójába tartozó DAVID Laserscanner egy olcsó megoldás azok számára, akik szeretnének különböző térbeli tárgyakat vagy akár emberi testrészeket bedigitalizálni számítógépre.


Flexera Software

Ki ne hallott volna az InstallShield telepítőeszköz készítő termékekről? Ha Ön már ismeri, itt további információkat talál a termékcsaládról és a gyártó más termékeiről. Ha még nem hallott róla, akkor itt az idő, kattintson, és ismerje meg milyen egyszerűen készíthet felhasználói számára termékei mellé szabványos telepítő csomagokat, mindezt akár magyar nyelven is!


GFI

GFI - új gyártó palettánkon A Ker-Soft Kft. egy újabb gyártó, a GFI rendkívül hasznos termékeivel bővítette portfólióját, melyre minden, a biztonságra adó, cégnek szüksége lehet! Tekintse meg a termékek leírását, vagy kérdezze kollégáinkat, akik segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb megoldást, hogy biztonságban tudhassa adatait, rendszereit.


Infragistics

Az Infragistics NetAdvantage termékei biztosítják a legteljesebben a prezentációs réteg eszközeinek-gyűjteményét a kereskedelmi szintű felhasználói interfész-termékek gyors létrehozásához és kialakításához ("styling"), Microsoft fejlesztői környezetekben - Microsoft Windows Forms, ASP.NET és Tablet PC. Az Infragistics NetAdvantage az összes lényegi interfész kontrollt magában foglalja, beleértve a grideket/hálókat, ütemezést, diagramokat, navigációt, eszköz gombokat, menüket, listázó gombokat, fákat, tabokat, kereső gombokat, UI-t és szerkesztőket.


Prezi

A Prezi egy nem-lineáris felépítésű felhő alapú prezentációs eszköz, egy virtuális vászon, melyre a prezentáció elemeit szabadon fel lehet vinni és rendezni. A végtelen vászon technológia és a zoom-olás segít a gondolatok rendszerezésében és világosabb bemutatásban, ezzel segítve a gyorsabb megértést. Jelenleg több, mint 60 millió Prezi-felhasználót szolgálnak ki, akik több, mint 160 millió prezit készítettek el. A prezentációkészítő szoftver az angol, német, francia, spanyol, portugál, japán és koreai nyelvek mellet 2014 második felétől magyar nyelven is elérhető.


SAP BusinessObjects - Crystal Reports

Az SAP BusinessObject által készített Crystal Reports egy üzleti intelligencia alkalmazás, amely széles körű adatforrásokból képes riportok tervezésére és gyártására. Számos egyéb alkalmazás, mint például a Microsoft Visual Studio használja a Crystal Reports OEM verzióját általános célú riportoló eszközként.


SAP megoldások

SNP AG a Transformation Backbone, Process Scan, Interface Scan megoldásai digitális átalakítást és optimalizációt végez. A formcraft pedig számla-, és bizonylat-alapú adatfeldolgozáshoz készít különböző megoldésokat.


Sybase iAnywhere (an SAP company)

Az iAnywhere széles portfóliójából (mely most már az SAP alá tartozik) a Ker-Soft Kft. az Advantage Database Server (ADS) megoldását forgalmazza, ami teljes, nagyteljesítményű kliens/szerver adat menedzsment rendszert jelent a hálózati, lokális/stand-alone, Internetes és mobil adatbázis alkalmazásokhoz.


WinRAR

A WinRAR az egyik legnépszerűbb, vezető állománytömörítő alkalmazás, mellyel időt, pénzt és nem utolsó sorban helyet tud megtakarítani. A legújabb operációs rendszerekkel is kompatibilis tömörítő eszközzel gyorsan és hatékonyan tudja össze-, illetve kicsomagolni fájljait szinte bármelyik tömörítési formátumba.

 

Akciók

Delphi 10.3.2 megjelenési akció
10%-os kedvezmény, Architect kiadás Enterprise áráért és még sok más akcio Delphi, Rad Studio és C++ Builder vásárlásakor!
IDERA Database Gear Product akció
Szeptember végéig 20%-al olcsóbban szerezheti be a Idera Database Gear termékeket a Ker-Soft-nál, az Idera hivatalos partnerénél és magyarországi viszontleadójánál.

Hírek

JetBrains IntelliJ IDEA és WebStorm 2019.2
Itt a népszerű IDE platform - IntelliJ IDEA és a webes IDE - WebStorm új verziója
Megjelent az Embarcadero Rio 10.3.2
Megjelent a Rad Studio, a Delphi és a C++ Buulder 10.3.2-es verziója rengeteg újdonsággal
JetBrains YouTrack 2019.2 és Upsource 2019.1
Megjelent a JeBrains Upsource idei első és a JetBrains YouTrack második frissítése
Új Unity és Microsoft Visual Studio scripting videók
Új kezdő és haladó scripting videók az ingyenesen elérhető Unity Learn programban, melyek bemutatják a szkriptelés és programozás alapjait a C #, a Microsoft Visual Studio és az Unity 2019 segítségével.
Megjelent a JetBrains TeamCity 2019.1
Megjelent a JetBrains ingyenes projektkezelő rendszerének legújabb 2019.1-es verziója