Alaska

A Ker-Soft Kft. az Alaska Software hivatalos üzleti partnere

Alaska Xbase++

A Clipper fejlesztők évek óta keresik a lehetőséget, hogy tapasztalataikból és a kifejlesztett alkalmazásokba fektetett munkából minél többet megmentve térjenek át a korszerű 32 bites operációs rendszerek adta lehetőségeket a mai igényeknek megfelelő magas szinten kiaknázó fejlesztőeszközre.

Alaska XbToolsIII

Az XbToolsIII többcélú, kiegészítő könyvtár az Xbase++-hoz tervezve, a kompatibilitás maximális szintjét biztosítva. Az XbToolsIII-mal a meglévő DOS megoldásokat lehet portolni, a könyvtár funkcionalitását kihasználva, mely az esetek többségében az újrafordítást jelenti.

Alaska ADS-DatabaseEngine

A kritikus alkalmazások, melyek Xbase++-szal lettek fejlesztve, az Alaska Software új technológiáját használhatják az alkalmazások alsó szinten található adatbázis menedzsment rendszerből való absztrakciójával. Az Alaska ADS-DBE ezt a speciális technikát használja fel úgy, hogy az xBase fejlesztőknek transzparens hozzáférést biztosít az Advantage Database szerverhez. Ily módon az Xbase++ alkalmazások közvetlen kliens/szerver alkalmazásokká válnak a magasszintű technológia által.

WAA (Web Application Adaptor)

Az applikációs szervert az üzleti alkalmazások speciális Internet igényeinek kielégítésére tervezték.

Alaska fejlesztői előfizetések

Kedvezmények fejlesztőknek, speciálisan kialakított szoftver-, támogatás és információs csomagok. Negyedévenként frissítések, javítások, új verziók járnak az előfizetéshez...

Speciális ajánlatok

Hírek, újdonságok az Alaska Software, ill. a Ker-Soft Kft. háza tájáról, kedvezményes ajánlataink, aktuális akciók, letöltések, demók, fejlesztők, cégek és oktatási intézmények számára összeállított termékcsomagok...

 

Akciók

Delphi és RAD Studio Architect Enterprise áron
Augusztus 14-ig Delphi/RAD Studio/C++Builder termékek Architect kiadásai Enterprise áron vásárolhatók meg!
Kedvezményes JetBrains upgrade lehetőség
Július 1-től változnak az upgrade lehetőségek a JetBrains szoftverek esetében

Hírek

Delphi és JetBrains termékek a Modern Vállakozások Programban
Múlt hét óta elérhetők a Modern Vállakozások Programban olyan népszerű szoftvertermékek mint a Delphi, a RAD Studio, illetve több népszerű JetBrains termék, többek között az IntellijIDEA, a PHPStorm, a WebStorm, a ReSharper vagy az All Product Pack.
Megjelent a JetBrains YouTrack és TeamCity 2020.1
Itt a JetBrains két népszerű és ingyenes kollaborációs platformjának idei első frissítései a 2020.1-es verziók
Augusztustól változik a JetBrains ReSharper licencelése
Augusztus-tól változik a ReSharper, a ReSharper C++ és a Rider licencelése. Az új .NET csomag többet nyújt kevesebbért!
Megjelent a RAD Studio, Delphi és C++Builder 10.4
A mai napon hivatalosan is megjelent a régóta várt új 10.4-es "nagy" kiadás a RAD Studio, a Delphi és a C++Builder szoftverekből (és még néhány napig akciós!)
Megjelent a WebStorm, PhpStorm és InttelijIDEA 2020.1-es kiadása.
Megjelentek a 2020.1-es verziók minden fontosabb JetBrains termékből.