Adobe Creative Cloud

A világ legjobb kreatív alkalmazásai. Közvetlenül asztali számítógépén.
A Creative Cloud 2014-es kiadásában megtalálja 14 kedvenc alkalmazása – köztük a Photoshop, az Illustrator és a Premiere Pro – új verzióját, valamint több száz új funkciót és hatékonyságnövelő javítást. Nyújtsa legjobb alkotói teljesítményét, és dolgozzon még hatékonyabban a legújabb fejlesztéseket és a modern szabványokat alkalmazva.


Creative Cloud Collection

 Acrobat XI Pro

Az Adobe Acrobat XI Pro nem egyszerűen a vezető PDF-konvertáló szoftver. Felhasználói a korábbinál is hatékonyabban kommunikálhatnak számos intelligens eszköze jóvoltából. Az előfizetéssel az online szolgáltatásokat is igénybe veheti, hogy útközben is hatékonyan dolgozhasson a PDF-fájlokkal és - űrlapokkal.

 After Effects CC

Valódi 3D az After Effects programban.
A Cinema 4D biztosította élő 3D-folyamatnak köszönhetően az After Effects programba importálhatja, és abban használhatja a 3D objektumokat és jeleneteket. Nincs újrarenderelés, nincs üresjárat. Minden idejét az alkotásnak szentelheti.

 Adobe Audition CC

Az Audition a korábban Cool Edit Pro (Syntrillium Software) néven ismert, professzionális többsávos hangszerkesztő szoftver továbbfejlesztett változata. Az almazással csúcsminőségű hanganyag keverhető például DVD-hez 24-bites 96kHz-es minőségben. A precíz hangszerkesztő és vágóeszközökkel redelkező szoftver szorosan együttmuködik az Adobe Premiere Pro és Adobe After Effects alkalmazásokkal. A telepítő cd-n többezer hangminta (loop) is helyett kapott, melyek szabadon felhasználhatók..

 Adobe Dreamweaver CC

Minden eddiginél könnyebben juthat el a Photoshop-rétegszedőktől a kódig.
Az új kivonási funkcióval a Photoshop-kompozíciókból gyorsan vonhat ki kódalapú terveket. Környezetfüggő programkódtippek segítségével könnyedén definiálhat betűtípusokat, színeket és színátmeneteket a CSS-kódban, és webes megjelenítésre optimalizált képeket helyezhet el húzással a terveiben – és mindehhez el sem kell hagynia a Dreamweaver programot.

 Adobe Flash Professional CC

Használja ki a nagyobb alkotói szabadságot.
A Flash Professional CC új HTML5 Canvas-támogatásának köszönhetően jól ismert szerkesztési környezetben készíthet modern webes tartalmakat.

 Adobe Illustrator CC

Minden anyagát elérheti bármikor.
Az új Creative Cloud Könyvtár jóvoltából pillanatok alatt elérheti kedvenc színeit, szövegstílusait, grafikáit, ecseteit és más eszközeit, illetve könnyedén megoszthatja anyagait a Photoshop CC programmal, valamint olyan mobilalkalmazásokkal, mint a Draw és a Line.

 InCopy CC

Az Adobe InCopy az Adobe InDesign szoftverrel szorosan integrált professzionális szerzői és szerkesztői alkalmazás, amely hatékonyabb együttműködést tesz lehetővé a tervezők és a szerkesztők között. A szoftverrel felgyorsíthatjuk a nyomtatott és digitális tartalmak közzétételi munkafolyamatait. Az illesztett másolás és stílusbeállítás másodpercek alatt elvégezhető, a szövegmódosítások követése pontosabban szabályozható, és a szerkesztői igények egyszerű elrendezésmódosításokkal kielégíthetők.

 Adobe InDesign CC

Rámutatás. Kattintás. Színezés.
Az új Színtéma eszközzel automatikusan hozhat létre színtémákat a projekt kijelölt területeiből, képeiből vagy objektumaiból. A létrehozott témákat azonnal felhasználhatja, de akár a Színtárak panelre is felveheti őket. Színtémáit ezenkívül mentheti az Adobe Color szolgáltatásba, ahonnan azonnal elérheti őket az Adobe más asztali és mobilalkalmazásaiból.

 Adobe Muse CC

Webes tervezés kódírás nélkül.
Az Adobe Muse jóvoltából a grafikus tervezők egyedi, szabványokra épülő webhelyeket hozhatnak létre anélkül, hogy akár egyetlen sornyi kódot is írniuk kellene.

 Adobe Photoshop CC

A világ vezető képkezelő szoftverével, az Adobe Photoshop alkalmazással életre kelthetjük kreatív elképzeléseinket. A nyersformátumú képfájlokat és más fényképeket korszerű fényképszerkesztővel szerkeszthetjük. Lenyűgöző HDR-képeket, fekete-fehér és panorámaképeket is készíthetünk. A képek retusálása meglepően könnyen és szabályozhatóan végezhető. Minden elképzelhetőt megtervezhetünk - bámulatos sebességgel.

 

Akciók

Delphi és RAD Studio Architect Enterprise áron
Augusztus 14-ig Delphi/RAD Studio/C++Builder termékek Architect kiadásai Enterprise áron vásárolhatók meg!
Kedvezményes JetBrains upgrade lehetőség
Július 1-től változnak az upgrade lehetőségek a JetBrains szoftverek esetében

Hírek

Delphi és JetBrains termékek a Modern Vállakozások Programban
Múlt hét óta elérhetők a Modern Vállakozások Programban olyan népszerű szoftvertermékek mint a Delphi, a RAD Studio, illetve több népszerű JetBrains termék, többek között az IntellijIDEA, a PHPStorm, a WebStorm, a ReSharper vagy az All Product Pack.
Megjelent a JetBrains YouTrack és TeamCity 2020.1
Itt a JetBrains két népszerű és ingyenes kollaborációs platformjának idei első frissítései a 2020.1-es verziók
Augusztustól változik a JetBrains ReSharper licencelése
Augusztus-tól változik a ReSharper, a ReSharper C++ és a Rider licencelése. Az új .NET csomag többet nyújt kevesebbért!
Megjelent a RAD Studio, Delphi és C++Builder 10.4
A mai napon hivatalosan is megjelent a régóta várt új 10.4-es "nagy" kiadás a RAD Studio, a Delphi és a C++Builder szoftverekből (és még néhány napig akciós!)
Megjelent a WebStorm, PhpStorm és InttelijIDEA 2020.1-es kiadása.
Megjelentek a 2020.1-es verziók minden fontosabb JetBrains termékből.