Arcserve termékcsalád

Az Arcserve TÖBB, MINT MENTÉS, A HATÁRTALAN LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA!

Az Arcserve termékcsalád segít megvédeni az Ön értékes és fontos rendszereit, alkalmazásait és információit. Megoldást jelent a nem várt adatvesztésekre, károkra, nem tervezett kiesőidőkre, tervezett karbantartásokra és az emberek által elkövetett hibákra, vagy akár a természeti csapásokra. Ezeket a megoldásokat Ön a számítóközponti, telephelyi, és felhős környezetében egyaránt használni tudja! Segítik Önt a tárolási igények és sávszélességi követelmények, valamint a költségek csökkentésében!

A Ker-Soft-tól, az Arcserve magyarországi partnerétől szerezze be a legújabb technológiákkal és támogatással bíró termékeket!

Az új Arcserve termékcsalád termékei:

  • Arcserve Unified Data Protection
  • Arcserve Backup
  • Arcserve Replication & High Availablity

Az Arcserve teljes adatvédelmet, a rendszerek, alkalmazások és adatok gyors és pontos visszaállítását és a magas rendelkezésre állást biztosítja az ügyfelek számára, a változó és szigorú üzleti követelmények között!

A megoldásainkkal az Ön számára lehetővé válik az adatok magas szintű, folyamatos védelme, rendelkezésre állása, az üzlet folyamatosságának biztosítása, melyek a katasztrófa helyzetek elhárításához és az adatok visszaállításához szükségesek.

A virtualizáció támogatása, a beépített redundancia-mentes adattárolás (globális forrásoldali deduplikáció) és a tárolási erőforrások felügyelete (Storage Resource Management, azaz SRM), továbbá az olyan innovatív megoldások, mint a Forever Incremental Backup segítik Önt a kritikus üzleti információk visszanyerhetőségében, a hatékonyságban, a tárolási, védelmi és visszaállítási költségek csökkentésében.

A megoldással szemben támasztott igények

  • Üzemeltetés hatékonysága - Költségek csökkentése és komplex megoldás szállítása. Információk és erőforrások védelme, a beruházások maximális kihasználása a költségek ellenőrzésével, továbbá az IT és az üzleti célok összeegyeztetésével.
  • Kockázat menedzsment - Kockázat minimalizálása és a hatékonyság állandó javítása. Kockázat minimalizálása és a hatékonyság növelése, miközben katasztrófa elhárítási igények is felléphetnek a folyamatos üzletmenet során.
  • Magas színvonal és kontroll - Hatékony üzleti információs menedzsment megoldás A tárolt üzleti információk, adatok hatékony felügyelete és a megfeleltetése az SLA-ban definiált üzleti szabályozások és a vállalati szabályok szerint.
  • Adatbiztonság menedzsment - Hatékony tárolási biztonság a teljes vállalat vonatkozásában. Megbízható, védett és automatikus mentési és visszatöltési folyamatok az összes üzleti adatra vonatkozóan.

Az Önnél megjelenő előnyök

  • Az információk mindig rendelkezésre állnak és védve vannak a jól kialakított üzletmenet folytonossági és a katasztrófa elhárítási szabályrendszereknek megfelelően.
  • Az integrált és nyitott megoldások teljes készletét biztosítja, védve az összes értékes adatot, függetlenül a platformtól vagy az operációs rendszertől.
  • Integrálja az adatbiztonsági-, tárolási- és rendszer menedzsment technológiákat.

Mitől olyan kiválóak ezek a termékek?

  • Kiváló termék, kedvező áron. Ön világszínvonalú adatvédelmi termékekhez jut hozzá jutányos áron. Az egyszerű licenckonstrukciók segítségével mind a technikai, mind pedig a költség oldal rendkívül jól tervezhető.
  • Könnyű kezelhetőség. A termék könnyen telepíthető és gyors, eredményes, teljes mentést biztosít az Ön összes üzleti adata és alkalmazása számára. A leegyszerűsített mentési és visszaállítási funkciók - az intuitív adminisztrátori interfészekkel - az Ön ráfordítási időinek és költségeinek csökkenését hozzák magukkal.
  • Skálázhatóság (méretezhetőség). Integrálja a terméket a többi Arcserve termékkel, felépítve egy központosított és keresztplatformos felügyeletet. Fejlett parancssori környezet, és széleskörű eszközök és platform támogatás jellemzi. Ön testre szabhatja az alapterméket is, hogy kiterjeszthesse annak funkcionalitását.
  • Megbízhatóság. Önnek akár 7x24, azaz állandó hozzáférése lesz az adataihoz a megfelelő technológia alkalmazásával. Katasztrófa esetére a termékcsalád az úgynevezett Bare Metal Recovery lehetőséget biztosítja!

 

Akciók

Jelenleg nincsenek akciók.

Hírek

ReSharper 2018.3 Release
Megjelent a JetBrains ReSharper .Net fejlesztőeszköz új 2018.3-as verziója
Delphi 10.3 Release
Megjelent a Delphi és a C++ Builder új (10.3) fő kiadása
Delphi ingyenes Community Edition
Az Embarcadero helyi partnereként tájékozatni szeretnénk ügyfeleinket, hogy megjelent a Delphi új verziójának az ingyenes Community Edition változata.
Embarcadero bejelentés
Az Embarcadero helyi partnereként tájékoztatni szeretnénk felhasználóinkat, hogy a gyártó ebben a negyedévben kivezeti a termékportfóliójából az Upgrade lehetőséget.