Input menedzsment termékek, megoldások

Üzletkritikus dokumentumok összegyűjtése, értelmezése, archiválása, tovább feldolgozása

Az Input Management teljes megoldást kínál a dokumentumok és információk feldolgozására. A papíralapú dokumentációk rögzítésével, automatikus információ kinyerésével és az elektronikus dokumentumok feldolgozásba, archiválásra küldésével az üzleti dokumentálás teljes életciklusát lefedi.

FrontCollect - Bejövő posta kezelése vállalati szinten

Könnyű és eredményes dokumentumgyűjtés

Szeretné, ha rövid időn belül beszkennelné postáját és többé nem kellene aggódnia az elektronikus dokumentumainak (faxok, emailek, PDF-k és XML/EDI-k) feldolgozásáért?

A FrontCollect a beérkező dokumentumokat automatikusan gyűjti és integrálja az elektronikus feldolgozásba, függetlenül formájuktól, a beérkezés csatornájától és az osztályozási sorrendtől. A FrontCollect egy univerzális, vállalati szintű megoldás a napi bejövő posta kezelésére, a napi információ áramlás ellenőrzésére.

FrontCollect Invoice - Automatikus bejövő számla feldolgozás

Optimalizálja, felgyorsítja a feldolgozást, csökkenti a költségeket

A bejövő számlák feldolgozása sok időbe és munkába kerül. A vállalathoz beérkező számlák különféle formátumban készülnek, amelyek feldolgozása manuális: gyűjtés, ellenőrzés, engedélyezésre küldés, a számlák különböző osztályok közötti utaztatása.

A legtöbb vállalat számára az automatizált számla feldolgozás jelentős potenciális hozzáadott értéket képvisel. Időigényes manuális feladatok (pl. papírtovábbítás az osztályok között) válnak feleslegessé. Az automatizált számla feldolgozás segítségével az elvégzendő feladat lecsökken, felgyorsul és biztonságosabbá válik.

FormsRec

Automatizált formátum feldolgozás

A FormsRec sztenderd megoldása a legrövidebb idő alatt olvas el és dolgoz fel nagy mennyiségű dokumentációt, kiemelve a kívánt adatokat. A FormsRec pl. a problematikus adatbázisok összehasonlításával áthidalja a papíralapú és az elektronikus adatfeldolgozást olyan modern technológiák alkalmazásával, mint a Fuzzy Logic. Hiányos dokumentumok is könnyedén feldolgozhatók, megtartva a maximális pontosságot és teljesítményt. A hiányzó vagy nem teljes rekordok és adat készletek automatikusan kiegészítésre kerülnek, és a felismerési eredmények a valószínűsítő ellenőrzések segítségével optimálisak lesznek.

A FormsRec magas teljesítménye és méretezhetősége révén egy nap alatt könnyedén feldolgoz több ezer dokumentumot.

 

Akciók

Jelenleg nincsenek akciók.

Hírek

ReSharper 2018.3 Release
Megjelent a JetBrains ReSharper .Net fejlesztőeszköz új 2018.3-as verziója
Delphi 10.3 Release
Megjelent a Delphi és a C++ Builder új (10.3) fő kiadása
Delphi ingyenes Community Edition
Az Embarcadero helyi partnereként tájékozatni szeretnénk ügyfeleinket, hogy megjelent a Delphi új verziójának az ingyenes Community Edition változata.
Embarcadero bejelentés
Az Embarcadero helyi partnereként tájékoztatni szeretnénk felhasználóinkat, hogy a gyártó ebben a negyedévben kivezeti a termékportfóliójából az Upgrade lehetőséget.