Hírlevelek 2014

Az alábbiakban láthatja az általunk kiküldött 2014-es hírleveleket.

Adobe Creative Cloud 40% kedvezménnyel - (2014.11.21)
Frissítsen Creative Cloud-ra, akár 40% kedvezménnyel 2 éven keresztül! Most Adobe CS3, CS4, CS5 és CS6 felhasználóként rendkívül kedvező feltételekkel veheti igénybe az Adobe Creative Cloud for Teams szolgáltatást. Kedvezményeink nem csak a teljes verziókra érvényesek, hanem a nemrég bejelentett
Bővebben

Áttérés az Exchange online-ra egy óra alatt - (2014.11.04)
Kevés informatikusnak, rendszermérnöknek, rendszergazdának van akkora szerencséje, hogy egy vállalati levelező rendszert "csupaszon", zöld
Bővebben

Szerverváltás - 3 lépésben - (2014.09.30)
12 év után, 2015. július 15-én végérvényesen lezárul egy korszak. Lejár a Windows Server 2003 és a Windows Server 2003 R2 támogatása, így nem lesznek elérhetők többé a szoftver és biztonsági frissítések.
Bővebben

Dell Software - vWorkspace-ChangeBase! - (2014.09.12)
A Ker-Soft Kft., mint a DELL Software magyarországi disztribútora szeretné az Önök figyelmébe ajánlani a DELL portfólióból két terméket, mellyel a Microsoft felhasználók is jelentős előnyre tehetnek szert.
Bővebben

Dell Solutions Tour 2104 Meghívó! - (2014.06.12)
Kedves Címzett! Ker-Soft Kft., mint a DELL szoftver magyarországi disztribútora felhívja a figyelmét az alábbi rendezvényre, ahol kollégáinkkal is konzultálhat a DELL szoftver megoldásairól.
Bővebben

Ön meg tudja mondani, melyik dokumentumot ki nyitotta meg?
Ez egy beugratós kérdés... Ha ugyanis a Microsoft Office 365-öt használják, akkor minden munkatársának lehet 50 Gb-os e-mail tárhelye. És ez csak a kezdet - a jogosultságok kiosztásával könnyedén eldöntheti, ki láthatja, és ki módosíthatja az egyes fájlokat vagy mappákat. Mindezt banki szintű
Bővebben

Ön tud kollégáival egy dokumentumon párhuzamosan dolgozni?
Ez egy beugratós kérdés... ...ha ugyanis a Microsoft Office 365-öt használják, akkor gond nélkül. A fejlett csoportmunka szolgáltatás valódi közös munkát tesz lehetővé - akár távolról is. Ezentúl a munkatársaknak nem kell egymásra várniuk, így gyorsabban és hatékonyabban haladhatnak
Bővebben

Az Ön cégében megoldható a napi szintű meeting az ügyféllel?
Ez egy beugratós kérdés... ...ha ugyanis a Microsoft Office 365-öt használják, akkor gond nélkül. A Lync olyan üzleti szintű video-meeting szolgáltatást nyújt, amely új szintre helyezi a tárgyalásokat - és persze azok megszervezését. Képzelje csak el.
Bővebben

Visual Studio 10% kedvezménnyel május 16-ig! - (2014.04.23)
A Microsoft szeretné, hogy ez az eszköz minél több fejlesztő rendelkezésére állhasson, ezért május 16-ig 10%-os kedvezménnyel* veheti igénybe a Visual Studiot! Ha nagy rendelkezésreállású .NET fejlesztéseket visz, szupergyors
Bővebben

Az Ön cégében kinek van 50 Gb-os e-mail tárhelye? (2014.04.10)
Ez egy beugratós kérdés... Ha ugyanis a Microsoft Office 365-öt használják, akkor minden munkatársának lehet 50 Gb-os e-mail tárhelye. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy évekre visszamenőleg minden levelét (és csatolmányát) elérheti bárhonnan. Akár a telefonján keresztül. Képzelje csak el.
Bővebben

Office365 és WinPro 8.1 kedvezményes AKCIÓ! - (2014.03.04)
A Windows XP és az Office 2003 támogatásának áprilisi megszűnése egyre közeleg. Az átállás és a modernizálás megkönnyítésére kedvezményes akciót hirdetett a Microsoft: Most vásároljon Windows upgrade-t és, vagy Office 365 éves előfizetést Open mennyiségi licenc keretében és
Bővebben

Megszűnik a Windows XP és az Office2003 támogatása! (2014.02.18)
A Ker-Soft Kft., mint a Microsoft Silver Partnere segít megoldani gondjait, melyet a küszöbön álló Windows XP és az Office 2003 nyugdíjazása okoz. A Microsoft 2014 áprilisától a Windows XP és az Office 2003 támogatását és biztonsági frissítéseit megszünteti!
Bővebben

Akciók

Jelenleg nincsenek akciók.

Hírek

Delphi alapú a világrekorder modellvasútszett
A Guiness rekordok könyve megerősítette, hogy a Miniatur Wonderland Hamburg, a világ legnagyobb modellvasútszettje. A teljes rendszer Delphiben írt szoftverekre alapul.
Delphi ingyenes Community Edition
Az Embarcadero helyi partnereként tájékozatni szeretnénk ügyfeleinket, hogy megjelent a Delphi új verziójának az ingyenes Community Edition változata.
Embarcadero bejelentés
Az Embarcadero helyi partnereként tájékoztatni szeretnénk felhasználóinkat, hogy a gyártó ebben a negyedévben kivezeti a termékportfóliójából az Upgrade lehetőséget.
Fontos Arcserve Megújítási Közlemény
Felhívjuk figyelmét néhány 2017. január elsejétől életbe lépő változtatásra az Arcserve Megújítási Politikát illetően!