Hírlevelek 2013

Az alábbiakban láthatja az általunk kiküldött 2013-as hírleveleket.

MSDN hírlevél! (2013.12.10)
A Ker-Soft Kft., mint a Microsoft fejlesztő eszközök egyik kiemelt viszonteladója, szeretné az Önök figyelmébe ajánlani a Microsoft újonnan elérhetővé tett termék konstrukcióját. Önálló MSDN előfizetés, a Microsoft fejlesztőeszköztől függetlenül! A Microsoft elérhetővé tette az MSDN előfizetés
Bővebben

Teljeskörű Active Directory menedzsment a DELL-től (2013.11.15)
Teljeskörű Active Directory menedzsment Az Active Administrator egy átfogó, integrált és proaktív Microsoft Active Directory adminisztrációs megoldás, ami kitölti a menedzsment hézagokat, amit a natív eszközök maguk után hagytak. Egyetlen felületről elérhetőek az Active Directory legfontosabb
Bővebben

Váltani könnyű! (2013.11.04)
A Windows XP és az Office 2003 támogatása megszűnik. Tisztelt Címzett! Milyen hátrányokkal járhat a Windows XP-n maradás? Milyen előnyöket jelenthet a modern Windowsra átállás? Mik az XP migráció átgondolásával kapcsolatos legfontosabb kérdések?
Bővebben

Egy létező földi rendszer a felhőbe költözik (2013.10.18)
Egy létező földi rendszer... felköltözik a felhőbe! Jelentkezz az október 24-i online előadásra most! Kedves Kolléga! Az elmúlt években több kiváló előadás foglalkozott a Microsoft felhőszolgáltatásaival, az Office 365-től a rendszergazdákat, üzemeltetőket leginkább érintő és
Bővebben

Felkészült az XP korszak végére? (2013.10.17)
Van egy jó és egy rossz hírünk. A rosszal kezdjük: 2014. áprilistól a Windows XP és az Office 2003 támogatása és biztonsági frissítései megszűnnek. Mit jelent ez?
Bővebben

Küszöbön a VisualStudio 2013! (2013.09.20)
Ker-Soft Kft., mint a Microsoft fejlesztő eszközök kiemelt viszonteladója felhívja figyelmét rá, hogy küszöbön van a VisualStudio 2013 termékcsalád megjelenése! A Microsoft elérhetővé tette a Visual Studio 2013 kiadásra jelölt változatát!
Bővebben

Active Directory Management megoldások a DELL-től (2013.08.26)
A Ker-Soft Kft., mint a Quest Software (most már Dell Software Group) magyarországi disztribútora szeretné az Önök figyelmébe ajánlani a DELL Software Active Directory Management megoldásaiból néhányat. ActiveRoles Server Password Manager Reporter A segítség megérkezett!
Bővebben

SharePoint menedzsment egyszerűen - 2. rész (2013.07.09)
A Ker-Soft Kft., mint a Quest Software (most már Dell Software Group) magyarországi disztribútora szeretné az Önök figyelmébe ajánlani a Quest portfólióból egy termékcsaládot. Ez a Quest Microsoft SharePoint termékcsalád fejlesztőknek, végfelhasználóknak! A Quest Software (now a part of Dell)
Bővebben

IBM Alkalmazás életciklus kezelő eszközök (2013.06.25)
Ker-Soft Kft. több éves fejlesztőeszköz értékesítő múlttal az IBM üzleti partnereként szeretné figyelmébe ajánlani az IBM Rational termékcsaládjából az IBM Alkalmazás életciklus kezelő eszközöket. Az IBM Rational termék portfoliója nem csupán fejlesztő-eszközökből áll
Bővebben

SharePoint menedzsment egyszerűen - 1. rész (2013.06.24)
A Ker-Soft Kft., mint a Quest Software (most már Dell Software Group) magyarországi disztribútora szeretné az Önök figyelmébe ajánlani a Quest portfólióból egy termékcsaládot. Ez a Quest Microsoft SharePoint termékcsaládja! A Quest Software (now a part of Dell) termékek széles skálájával
Bővebben

Ki olvasta a főnők leveleit? (2013.05.10)
A Ker-Soft Kft., mint a Quest Software (most már Dell Software Group) magyarországi disztribútora szeretné az Önök figyelmébe ajánlani a Quest portfólióból egy terméket, mellyel a Microsoft Exchange felhasználók jelentős előnyre tehetnek szert. Ez a termék a Quest Change Auditor for Exchange
Bővebben

Quest SharePlex a Ker-Soft Kft-től (2013.04.16)
A Ker-Soft Kft., mint a Quest Software (most már Dell Software Group) magyarországi disztribútora szeretné az Önök figyelmébe ajánlani a Quest portfólióból egy terméket, mellyel az ORACLE felhasználók jelentős előnyre tehetnek szert.
Bővebben

Hibrid felhő - mert minden rendszer egyedi (2013.04.16)
Beszéljünk rendszertervéről 1 órában! Tisztelt Ügyfelünk! A napi robot mellett jól jöhet egy apropó, hogy újragondolja, hogyan néz ki az Önnek leginkább megfelelő rendszer. Új megközelítés, előterjeszthető architektúra terv és költségszámítás.
Bővebben

Visual Studo licencek akció! (2013.03.04)
Legyen a tavasz első vásárlói között, és Öné az egyik HTC Windows Phone 8 csúcstelefon! Vásároljon március 1-től Visual Studio licenceket MSDN-előfizetéssel, és ajándékba kaphat egy HTC Windows Phone 8 telefont!
Bővebben

Akciók

Embarcadero októberi akciók! 15-20 %
Felhívjuk figyelmét az Embarcadero októberi leárazásaira! Akár 15-20 %!!!
Tokyo Professional októberi akció!
Felhívjuk figyelmét a Tokyo Professional 10%-os kedvezményünkre!

Hírek

Embarcadero Konferencia Tokyo 2017
A Ker-Soft Számítástechnikai Kft. 2017. június 14.-én Embarcadero Konferencia Tokyo 2017 rendezvényt tart.
Megjelent a Visual Studio 2017!
A Microsoft 2017 áprilisától elérhetővé tette legújabb Visual Studio 2017 fejlesztői szoftvereit.
Megjelent a RAD Studio 10.2 Tokyo
A RAD Studio 10.2 lehetővé teszi a keresztplatformos natív alkalmazások eddiginél is gyorsabb fejlesztését és ezzel a legszélesebb célközönség elérését.
Fontos Arcserve Megújítási Közlemény
Felhívjuk figyelmét néhány 2017. január elsejétől életbe lépő változtatásra az Arcserve Megújítási Politikát illetően!