Új Unity és Microsoft Visual Studio scripting videók


 

Új kezdő és haladó scripting videók az ingyenesen elérhető Unity Learn programban. A Unity összeállt a Microsoft-al, hogy egy sor olyan tutorial videót készítsenek, melyek bemutatják a szkriptelés és programozás alapjait a C #, a Microsoft Visual Studio és az Unity 2019 segítségével.

Bővebben a Unity 3D szoftverről

 

A rövidebb, kezdőknek ajánlott videók egyrészt bemutatják, hogy mi a szkript, és hogyan csatolhatjuk azokat egy projekthez, majd azt, hogy hogyan hasonlítsunk össze egyetlen változót egy konstans sorozattal. Valamint bemutatja magát a Microsoft Visual Studio-t - az egyik legnépszerűbb és felhasználóbarátabb integrált fejlesztési környezetet (IDE).

A haladóknak szánt videók egy lépéssel tovább mennek és olyan témákat érintenek, mint a tulajdonságok létrehozása, vagy az események használata és a broadcast rendszerek létrehozása. Azaz, hogyan hozzuk össze azokat az építőelemek, amelyekre szükséged lesz az első Unity játékod létrehozásához.

Nézd meg a trailert, vagy lépj egyenesen az Unity Learn oldalra a kezdő és a haladó videók megnézéséhez.

 

 

 

Unity szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Magyarországon a Ker-Soft a Unity viszonteladója, így ha Ön éppen Unity szoftver vásárláson töri a fejét, érdemes kapcsolatba lépni velünk a sales@kersoft.hucímen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon, mielőtt listaáron megvenné a Unity Technologies hivatalos oldalán.

 

Akciók

Delphi 10.3.2 megjelenési akció
10%-os kedvezmény, Architect kiadás Enterprise áráért és még sok más akcio Delphi, Rad Studio és C++ Builder vásárlásakor!
IDERA Database Gear Product akció
Szeptember végéig 20%-al olcsóbban szerezheti be a Idera Database Gear termékeket a Ker-Soft-nál, az Idera hivatalos partnerénél és magyarországi viszontleadójánál.

Hírek

JetBrains IntelliJ IDEA és WebStorm 2019.2
Itt a népszerű IDE platform - IntelliJ IDEA és a webes IDE - WebStorm új verziója
Megjelent az Embarcadero Rio 10.3.2
Megjelent a Rad Studio, a Delphi és a C++ Buulder 10.3.2-es verziója rengeteg újdonsággal
JetBrains YouTrack 2019.2 és Upsource 2019.1
Megjelent a JeBrains Upsource idei első és a JetBrains YouTrack második frissítése
Új Unity és Microsoft Visual Studio scripting videók
Új kezdő és haladó scripting videók az ingyenesen elérhető Unity Learn programban, melyek bemutatják a szkriptelés és programozás alapjait a C #, a Microsoft Visual Studio és az Unity 2019 segítségével.
Megjelent a JetBrains TeamCity 2019.1
Megjelent a JetBrains ingyenes projektkezelő rendszerének legújabb 2019.1-es verziója