Ingyen Enterprise Connectors a Delphi/C++Builder és RAD Studio
Enterprise és Architect kiadásokhoz


Az Embarcadero az Enterprise és Architect kiadások felfuttatása érdekében több lépésre is készül az elkövetkezendő hónapokban, ezek közül az elsők egyike, hogy mostantól minden 10.3-as Delphi, C++Builder és RAD Studio szoftver Enterprise és Architect kiadáshoz ajándékba adják, az eddig listaáron közel 1000$ értékben árult Enterprise Connector (mostantól CData FireDAC Professional) 1 éves előfizetését. Az ajánlat kiterjed a jelenleg aktív Enterprise vagy Architect előfizetésekkel rendelkező ügyfelekre is.

Enterprise Connectors főbb előnyei:

  • A FireDAC Enterprise Connectors használatával könnyedén mozgathatja, integrálhatja és elemezheti az adatokat. Ezek a komponensek lehetővé teszik több mint 70 nagyvállalati alkalmazáshoz való integrációt, kapcsolódást, SQL segítségével.
  • Az alábbi rendszerekhez tartalmaz komponenseket: QuickBooks Desktop, MailChimp, Salesforce, YouTube, SugarCRM, Jira, SurveyMonkey, Amazon DynamoDB, Couchbase, PayPal, eBay, Google Sheets, Facebook, Twitter, Slack, Dropbox és még sok másik rendszerhez

Bővebb információért kattintson ide

Enterprise Connectors-ról bővebben

A még több előnnyel rendelkező (több mint 130 rendszerhez kapcsolódó) Enterprise Connectors Plus, továbbra is külön megvásárolható, de mostantól a termék egy külsős partner cég, a CData alá fog tartozni.

 

Hogyan juthat hozzá az Enterprise Connector előfizetés licence kulcsához:

  • Látogasson el a https://reg.codegear.com/srs6/promotion.jsp?promoId=561 oldalra
  • Írja be az Ön Delphi, C++Builder vagy RAD Studio Enterprise/Architect kiadásának szériaszámát (amelyre aktív előfizetéssel rendelkezik)
  • Kövesse a képernyőn megjelenő lépéseket
  • Ellenőrizze email-jeit, ha minden igaz meg kellett, hogy kapja az Enterprise Connector (CData FireDAC Professional) 1 éves előfizetés licencekulcsát és letöltési linkjét. Kattintson a linkre és töltse le a szoftvert.
  • Az elérhető konnektorokat megtalálja a "Professional Subscription" menüpont alatt

További support kérdésekben forduljon a CData-hoz az alábbi email címen: support@cdata.com

 

Delphi szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Amennyiben Delphi-t vagy valamilyen másik Embarcadero szoftvert szeretne vásárolni forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero kizárólagos magyarországi disztribútorához és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

 

Akciók

Jelenleg nincsenek akciók.

Hírek

Megjelent a RAD Studio, Delphi és C++Builder 10.4
A mai napon hivatalosan is megjelent a régóta várt új 10.4-es "nagy" kiadás a RAD Studio, a Delphi és a C++Builder szoftverekből (és még néhány napig akciós!)
Megjelent a WebStorm, PhpStorm és InttelijIDEA 2020.1-es kiadása.
Megjelentek a 2020.1-es verziók minden fontosabb JetBrains termékből.
Microsoft O365 Teams-el együtt 6 hónapig ingyen!
Ingyenes 6 hónapos próbaverzió Microsoft O365-ből és az amúgy fizetős Microsoft Teams szolgáltatás csomagból.
Megjelent a Unity 2019.3
Megjelent a Unity - a világ egyik vezető videojáték-motorjának - újabb frissítése a 2019.3-as verzió.
Megjelent a JetBrains ReSharper C++ 2019.3-es verziója.
Megjelent a rengeteg C++ fejlesztő által kedvelt JetBrains ReSharper C++ 2019.3-es verziója.