Info Éra 2019 és Info Didact 2019 Konferencia


 

2019 november 21-23 között Zamárdiban kerülnek megrendezésre az Info Éra 2019 és Info Didact 2019 konferenciák, azaz "Az informatikaoktatás szabályozása és módszertana a köznevelésben" konferencia és továbbképzés. Idén a Ker-Soft is részt vesz a rendezvényen, illetve a program keretén belül november 22-én egy rövid előadást is tart majd a delphi-ről és a delphi mai oktatásban betöltött szerepéről (az előadás címe: Delphi - RAD Studio motivációs lehetőségek a középfokú képzésben).

 

Info Éra 2019

Az immár 28 éve megrendezésre kerülő konferencia/továbbképzés alap témája az "Informatika az oktatásban". Kategóriájában hazánk legnagyobb és legrégebbi rendezvénye pedagógusok, tanárok, rendszergazdák, egyetemi hallgatók, iskolai vezetők számára, mely a kisiskolás kortól a felsőoktatásig terjedő oktatásra, de elsősorban a közoktatásra koncentrál.

 

INFODIDACT 2019

Az INFODIDACT Informatika Szakmódszertani Konferencia 2008-ban került először megrendezésre és azóta egye nagyobb népszerűségnek örvend. A konferencia fő témája az informatika szakmódszertana. Előadói doktorandusz hallgatók, témavezetők, gyakorlóiskolai vezetőtanárok, egyetemi oktatók. A konferencia résztvevői egyetemi- és doktorandusz hallgatók, oktatók, tanárok.

Az INFODIDACT konferencia legjobb előadásai szerzőit a szervezőbizottság felkéri, hogy cikküket angolul, kibővítve, átdolgozva, mélyebb elemzésekkel adják be a CENTRAL-EUROPEAN JOURNAL OF NEW TECHNOLOGIES IN RESEARCH, EDUCATION AND PRACTICE nemzetközi szakmódszertani folyóiratba!

 

A rendezvény részletes programja

 

A rendezvény pontos címe:

Info Éra 2019 konferencia
Helyszín: Hotel Wellamarin, Zamárdi, Eötvös u. 15/1.

 

Akciók

Delphi és RAD Studio Architect Enterprise áron
Augusztus 14-ig Delphi/RAD Studio/C++Builder termékek Architect kiadásai Enterprise áron vásárolhatók meg!
Kedvezményes JetBrains upgrade lehetőség
Július 1-től változnak az upgrade lehetőségek a JetBrains szoftverek esetében

Hírek

Delphi és JetBrains termékek a Modern Vállakozások Programban
Múlt hét óta elérhetők a Modern Vállakozások Programban olyan népszerű szoftvertermékek mint a Delphi, a RAD Studio, illetve több népszerű JetBrains termék, többek között az IntellijIDEA, a PHPStorm, a WebStorm, a ReSharper vagy az All Product Pack.
Megjelent a JetBrains YouTrack és TeamCity 2020.1
Itt a JetBrains két népszerű és ingyenes kollaborációs platformjának idei első frissítései a 2020.1-es verziók
Augusztustól változik a JetBrains ReSharper licencelése
Augusztus-tól változik a ReSharper, a ReSharper C++ és a Rider licencelése. Az új .NET csomag többet nyújt kevesebbért!
Megjelent a RAD Studio, Delphi és C++Builder 10.4
A mai napon hivatalosan is megjelent a régóta várt új 10.4-es "nagy" kiadás a RAD Studio, a Delphi és a C++Builder szoftverekből (és még néhány napig akciós!)
Megjelent a WebStorm, PhpStorm és InttelijIDEA 2020.1-es kiadása.
Megjelentek a 2020.1-es verziók minden fontosabb JetBrains termékből.