Megjelent és már letölthető a Microsoft Visual Studio 2019


Április az új verziók és frissítések hónapja. Mindenekelőtt most már letölthető a Visual Studio 2019. Látogasson el Visual Studio 2019 honlapjára, ahol rengeteg tartalmat és online kurzusok széles választékát találja. Elérhetővé vált a Visual Studio 2019 for Mac is számos új funkcióval és kiterjesztett támogatással. Végezetül megérkezett az Azure DevOps Server 2019 is (korábban Team Foundation Server) új navigációval, Azure SQL adatbázis támogatással és még számos egyéb újdonsággal.

 

TOVÁBB A VISUAL STUDIO ALOLDALRA

 

Már letölthető a Visual Studio 2019

Mostantól letölthető a Visual Studio 2019, mely maximálisan támogatja a modern fejlesztéseket akár .NET Core 3 (preview), akár cross-paltform C++ vagy Xamarin-ról legyen szó, valamint támogatja az olyan új technológiákat, mint az mesterséges intelligenciával támogatott IntelliSense Visual Studio IntelliCode-al, vagy a valós idejű közös fejlesztést lehetővé tevő Visual Studio Live Share-t. A Visual Studio Community 2019-ben pedig megtalálhatóak a References, Application Insights és a Test CodeLens funkciók, melyek értékes plusz információkat adnak a kódról már magában a szerkesztőben.

 

 

Látogasson el a Visual Studio weboldalára minden új Visual Studio 2019-el kapcsolatos tartalom és segítség eléréséhez, többek között a részletes Pluralsight és Linkedin Learning tanfolyamokért is. A tanfolyamok csak korlátozott ideig elérhetőek, de később is bármikor megvásárolhatóak a Dev Essential juttatások felhasználasával.

Visual Studio 2019 letöltése

 

 

Letölthető a Visual Studio 2019 for Mac

A Visual Studio 2019 for Mac is elérhetővé vált számtalan izgalmas funkcióval, olyanokkal mint az azonnali, több esetes műszaki és ügyfélszolgálati támogatás, az új Unity és C# debuggerek és kód szerkesztők, a NET Core 3 Preview támogatás és a beépített érvényesítés támogatás Githez és Azure DevOps-hoz.

Visual Studio 2019 for Mac letöltése

 

 

 

Már elérhető az Azure DevOps Server 2019

A szeptemberi Azure DevOps bevezetést követően itt az Azure DevOps Server 2019 is(korábbi nevén: Team Foundation Server). A legfontosabb frissítések közé tartozik az új navigáció, az integrált GitHub Enterprise mely lehetővé teszi Azure Board munkaeszközeiről érkező lekérések fogadását, az Azure Pipeline fejlesztések és Azure SQL Adatbázási támogatás. Változott továbbá az Artifact-ek és a Release Management Deployment Pipeline licencelése is. Az Azure DevOps Server Express-t önállóan vagy maximum 5 fős fejlesztői csoportokban bárki ingyenesen használhatja.

Tudjon meg többet az Azure DevOps Server Express 2019

 

 

Amennyiben bármilyen kérdése van a Visual Studio-val vagy más Microsoft termékekkel kapcsolatosan, mint a Microsoft magyarországi partnere és viszonteladója a Ker-Soft csapata örömmel válaszol a kérdéseire a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.


 

Akciók

Embarcadero "Early Bird" Akció
15% kedvezmény RAD Studio, Delphi, és C++ Builder szoftverekhez

Hírek

Megjelent a JetBrains TeamCity 2019.1
Megjelent a JetBrains ingyenes projektkezelő rendszerének legújabb 2019.1-es verziója
JetBrains ReSharper és ReSharper C++ 2019.1
Megjelentek a JetBrains ReSharper Ultimate és a ReSharper C++ legújabb verziói.
Unity 3d szoftverek a portfóliónkban
Mostantól kedvezményesen megvásárolhatja Unity 3D szoftverét a Ker-Soft-nál
JetBrains WebStorm és YouTrack 2019.1
Megjelent a JetBrains WebStorm és a YouTrack idei első, 2019.1-es frissítése
Megjelent a Visual Studio 2019
Megjelent és már letölthető a Microsoft Visual Studio 2019 és az Azure DevOps Server 2019