Megjelent és már letölthető a Microsoft Visual Studio 2019


Április az új verziók és frissítések hónapja. Mindenekelőtt most már letölthető a Visual Studio 2019. Látogasson el Visual Studio 2019 honlapjára, ahol rengeteg tartalmat és online kurzusok széles választékát találja. Elérhetővé vált a Visual Studio 2019 for Mac is számos új funkcióval és kiterjesztett támogatással. Végezetül megérkezett az Azure DevOps Server 2019 is (korábban Team Foundation Server) új navigációval, Azure SQL adatbázis támogatással és még számos egyéb újdonsággal.

 

TOVÁBB A VISUAL STUDIO ALOLDALRA

 

Már letölthető a Visual Studio 2019

Mostantól letölthető a Visual Studio 2019, mely maximálisan támogatja a modern fejlesztéseket akár .NET Core 3 (preview), akár cross-paltform C++ vagy Xamarin-ról legyen szó, valamint támogatja az olyan új technológiákat, mint az mesterséges intelligenciával támogatott IntelliSense Visual Studio IntelliCode-al, vagy a valós idejű közös fejlesztést lehetővé tevő Visual Studio Live Share-t. A Visual Studio Community 2019-ben pedig megtalálhatóak a References, Application Insights és a Test CodeLens funkciók, melyek értékes plusz információkat adnak a kódról már magában a szerkesztőben.

 

 

Látogasson el a Visual Studio weboldalára minden új Visual Studio 2019-el kapcsolatos tartalom és segítség eléréséhez, többek között a részletes Pluralsight és Linkedin Learning tanfolyamokért is. A tanfolyamok csak korlátozott ideig elérhetőek, de később is bármikor megvásárolhatóak a Dev Essential juttatások felhasználasával.

Visual Studio 2019 letöltése

 

 

Letölthető a Visual Studio 2019 for Mac

A Visual Studio 2019 for Mac is elérhetővé vált számtalan izgalmas funkcióval, olyanokkal mint az azonnali, több esetes műszaki és ügyfélszolgálati támogatás, az új Unity és C# debuggerek és kód szerkesztők, a NET Core 3 Preview támogatás és a beépített érvényesítés támogatás Githez és Azure DevOps-hoz.

Visual Studio 2019 for Mac letöltése

 

 

 

Már elérhető az Azure DevOps Server 2019

A szeptemberi Azure DevOps bevezetést követően itt az Azure DevOps Server 2019 is(korábbi nevén: Team Foundation Server). A legfontosabb frissítések közé tartozik az új navigáció, az integrált GitHub Enterprise mely lehetővé teszi Azure Board munkaeszközeiről érkező lekérések fogadását, az Azure Pipeline fejlesztések és Azure SQL Adatbázási támogatás. Változott továbbá az Artifact-ek és a Release Management Deployment Pipeline licencelése is. Az Azure DevOps Server Express-t önállóan vagy maximum 5 fős fejlesztői csoportokban bárki ingyenesen használhatja.

Tudjon meg többet az Azure DevOps Server Express 2019

 

 

Amennyiben bármilyen kérdése van a Visual Studio-val vagy más Microsoft termékekkel kapcsolatosan, mint a Microsoft magyarországi partnere és viszonteladója a Ker-Soft csapata örömmel válaszol a kérdéseire a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.


 

Akciók

IDERA Database Gear Product akció
Szeptember végéig 20%-al olcsóbban szerezheti be a Idera Database Gear termékeket a Ker-Soft-nál, az Idera hivatalos partnerénél és magyarországi viszontleadójánál.

Hírek

Kijött a Visual Studio 2019 16.2-es verzió
Elérhető a Visual Studio 2019 16.2-os verziója, valamint a 16.3 Preview 1 is
Megjelent a Unity 2019.2
Itt a világ egyik vezető 2D és 3D motorjának idei második frissítése
JetBrains IntelliJ IDEA és WebStorm 2019.2
Itt a népszerű IDE platform - IntelliJ IDEA és a webes IDE - WebStorm új verziója
Megjelent az Embarcadero Rio 10.3.2
Megjelent a Rad Studio, a Delphi és a C++ Buulder 10.3.2-es verziója rengeteg újdonsággal
JetBrains YouTrack 2019.2 és Upsource 2019.1
Megjelent a JeBrains Upsource idei első és a JetBrains YouTrack második frissítése