delphi-klub

 

Újraindult a Delphi-Klub a delphi programozók oldala


Néhény hete a Ker-Soft, az Embarcadero (azaz a Delphi, a C++ Builder és az InterBase gyártójának) magyarországi partnere és kizárólagos forgalmazója újraindította a Delphi-Klub weboldalt. Az oldal célja, hogy legyen egy olyan dedikált oldal, amin egyrészt elérhetőek a Delphi-vel, a C++ Builder-el és az InterBase termékkel kapcsolatos hírek, újdonságok, akciók, másrészt, hogy egy olyan platformot hozzon létre, ahol a Delphi-ben vagy más Embarcadero termékben jártas, vagy ma is ezeket a szoftverekkel használó programozók megbeszélhessék felmerülő kérdéseiket, megoszthassák tapasztalataikat, megvitathassák esetleges problémáikat.

 

Tovább a Delphi-Klub oldalra

 

Terveink szerint, az oldalon hetente fognak megjelenni új tartalmak: akciók, hírek, cikkek fordításai vagy rövid összegzései, techikai tartalmak, webinarok linkjei és még sok más.

 

Delphi szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Amennyiben Delphi-t vagy valamilyen másik Embarcadero szoftvert szeretne vásárolni forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero kizárólagos magyarországi disztribútorához és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

 

Akciók

Delphi és RAD Studio Architect Enterprise áron
Augusztus 14-ig Delphi/RAD Studio/C++Builder termékek Architect kiadásai Enterprise áron vásárolhatók meg!
Kedvezményes JetBrains upgrade lehetőség
Július 1-től változnak az upgrade lehetőségek a JetBrains szoftverek esetében

Hírek

Delphi és JetBrains termékek a Modern Vállakozások Programban
Múlt hét óta elérhetők a Modern Vállakozások Programban olyan népszerű szoftvertermékek mint a Delphi, a RAD Studio, illetve több népszerű JetBrains termék, többek között az IntellijIDEA, a PHPStorm, a WebStorm, a ReSharper vagy az All Product Pack.
Megjelent a JetBrains YouTrack és TeamCity 2020.1
Itt a JetBrains két népszerű és ingyenes kollaborációs platformjának idei első frissítései a 2020.1-es verziók
Augusztustól változik a JetBrains ReSharper licencelése
Augusztus-tól változik a ReSharper, a ReSharper C++ és a Rider licencelése. Az új .NET csomag többet nyújt kevesebbért!
Megjelent a RAD Studio, Delphi és C++Builder 10.4
A mai napon hivatalosan is megjelent a régóta várt új 10.4-es "nagy" kiadás a RAD Studio, a Delphi és a C++Builder szoftverekből (és még néhány napig akciós!)
Megjelent a WebStorm, PhpStorm és InttelijIDEA 2020.1-es kiadása.
Megjelentek a 2020.1-es verziók minden fontosabb JetBrains termékből.