delphi-klub

 

Újraindult a Delphi-Klub a delphi programozók oldala


Néhény hete a Ker-Soft, az Embarcadero (azaz a Delphi, a C++ Builder és az InterBase gyártójának) magyarországi partnere és kizárólagos forgalmazója újraindította a Delphi-Klub weboldalt. Az oldal célja, hogy legyen egy olyan dedikált oldal, amin egyrészt elérhetőek a Delphi-vel, a C++ Builder-el és az InterBase termékkel kapcsolatos hírek, újdonságok, akciók, másrészt, hogy egy olyan platformot hozzon létre, ahol a Delphi-ben vagy más Embarcadero termékben jártas, vagy ma is ezeket a szoftverekkel használó programozók megbeszélhessék felmerülő kérdéseiket, megoszthassák tapasztalataikat, megvitathassák esetleges problémáikat.

 

Tovább a Delphi-Klub oldalra

 

Terveink szerint, az oldalon hetente fognak megjelenni új tartalmak: akciók, hírek, cikkek fordításai vagy rövid összegzései, techikai tartalmak, webinarok linkjei és még sok más.

 

Delphi szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Amennyiben Delphi-t vagy valamilyen másik Embarcadero szoftvert szeretne vásárolni forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero kizárólagos magyarországi disztribútorához és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

 

Akciók

Jelenleg nincsenek akciók.

Hírek

Újraindult a Delhi-Klub weboldalunk
Újraindult a Delhi-Klub weboldalunk
Kijött a Visual Studio 2019 16.2-es verzió
Elérhető a Visual Studio 2019 16.2-os verziója, valamint a 16.3 Preview 1 is
Megjelent a Unity 2019.2
Itt a világ egyik vezető 2D és 3D motorjának idei második frissítése
JetBrains IntelliJ IDEA és WebStorm 2019.2
Itt a népszerű IDE platform - IntelliJ IDEA és a webes IDE - WebStorm új verziója
Megjelent az Embarcadero Rio 10.3.2
Megjelent a Rad Studio, a Delphi és a C++ Buulder 10.3.2-es verziója rengeteg újdonsággal