Elérhető a Visual Studio 2019 16.2-os verziója, valamint a 16.3 Preview 1 is


Augusztus elejétől mindkét verzió letölthető a VisualStudio.com-ról. Ha Önnek az előző Preview verzió már le volt töltve, akkor elég a "notifiction" csengőre kattintani a frissítéshez. Alább kiemeltünk néhany fontos újdonságot az új verzióval kapcsolatban.

 

Mire számítsunk a Visual Studio 16.2 verzióban

 

Test Explorer

A Test Explorer elősegíti a nagy tesztkészletek jobb kezelését, a könnyebb szűrést, a parancsok könnyebb megtalálását, a fülekkel ellátott lejátszási listás nézetek és a testreszabható oszlopok pedig a tesztinformációk megjelenítésének a finomhangolását teszik lehetővé.

 

.NET Fejlesztési Hatékonyság

A 16.2 verzió támogatja a JavaScript hibakeresését az új Microsoft Edge Insider böngészőben ASP.NET és ASP.NET Core projektek esetében. Ehhez csupán a böngészőt kell telepíteni, valamint beállítani egy töréspontot az alkalmazás JavaScriptében, majd elindítani a hibakeresést.

Tovább javul a .NET fejlesztői hatékonyság is, mivel a 16.2 verzió visszahozza a Sort Usings refactoring lehetőséget. Így a fejlesztők képesek a switch statement-eket switch expression-re konvertálni, valamint a változók számára paramétereket generálnak a Gyors műveletek menüből.

 

C++

A C ++ -al kapcsolatban is több újítás történt. Ilyen a Clang/LLVM támogatás megjelenése, inkrementális build bevezetése Windows alrendszerhez Linuxban, valamint egy új C ++ gyorsművelet a hiányzó csomagok telepítéséhez a CMake projektekben a vcpkg használatával.

Az áteresztőképességében bekövetkező változások is jelentősen javítják az iterációk megalkotását nagy inputoknál. Belső tesztelések a Microsoft C ++ csapatán akár kétszeres gyorsulást mutattak /debug:fast és /incremental esetében, míg /debug:full typically esetében ez az érték háromszoros illetve hatszoros között mozgott. Bővebb információ erről a C ++ Team Blogban

 

Usability

A felhasználhatóság javítása érdekében azok a felhasználók, akik az Visual Studio eszköztárainak elrejtését választják, további függőleges teret kapnak. Az összes eszköztár elrejtésekor a Live Share, a Feedback és a Badge ikonok a felület tetejére kerülnek. Az eszköztár visszaállításához válassza ki a kívánt eszköztárat a Nézet> Eszköztárak menüben.

Bővebb információ az új verziórol

 

 

Visual Studio Toolbox csatorna

Végezetül szeretnénk egy Visual Studióhoz köthető videó csatornát figyelmükbe ajánlani. A Microsoft által működtetett Chanel9 alatt futó Visual Studio Toolbox-ban folyamatosan kerülnek feltöltésre a Visual Studio használatához köthető videók, rengeteg gyakorlati példával valamint olyan funkciók és trükkök bemutatásával, melyek elsajátításával igazi Visual Studio expertekké válhatunk. A videók többsége elérhető a Visual Studio YouTube csatornáján is.

 

 

 

 

Visual Studio szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Amennyiben bármilyen kérdése van a Visual Studio-val vagy más Microsoft termékekkel kapcsolatban, mint a Microsoft magyarországi partnere és viszonteladója a Ker-Soft csapata örömmel válaszol a kérdéseire a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.


 

Akciók

Jelenleg nincsenek akciók.

Hírek

Megjelent a Unity 2019.3
Megjelent a Unity - a világ egyik vezető videojáték-motorjának - újabb frissítése a 2019.3-as verzió.
Megjelent a JetBrains ReSharper C++ 2019.3-es verziója.
Megjelent a rengeteg C++ fejlesztő által kedvelt JetBrains ReSharper C++ 2019.3-es verziója.
IntellijIDEA, WebStorm és PHPStorm 2019.3
Megjelentek a WebStorm, a PhpStorm és az IntelliJ IDEA - a JetBrains fő platformjának, idei utolsó 2019.3-es verziói.
Megjelent az Embarcadero Rio 10.3.3
Megjelent a RAD Studio, a Delphi és a C++Builder 10.3 harmadik frissítése
Info Éra 2019 és Info Didact 2019 Konferencia
"Az informatikaoktatás szabályozása és módszertana a köznevelésben" konferencia és továbbképzés november 21-23 között.