Megjelent a JetBrains IntelliJ IDEA a WebStorm és a PhpStorm 2019.3-as verziója


A karácsony közeledtével a fejlesztők is kapnak egy kis ajándékot a JetBrains-től. December elején megjelent a WebStorm - a népszerű webes IDE, a PhpStorm - a PHP fejlesztők elengedhetetlen eszköze, illetve a JetBrains fő platformjának az IntelliJ IDEA-nak az új, idei utolsó frissítései, azaz a 2019.3-es verziók egy sor fontos újdonsággal.

 

A WebStorm 2019.3 több jelentős javítással és újdonsággal érkezik. 20%-al gyorsabb indítás, a Vue.js támogatásának jelentős, a JavaScript és a TypeScript okosabb kód kitöltése és egy sor fontos hibajavítás csak, hogy a legfontossabbak emeljük ki.

 

WebStorm 2019.3 újdonságok

 • Gyorsabb indítás. Egy új üdvözlőképernyő után a WebStorm 20% -kal gyorsabban nyitja meg a már indexelt projekteket az előző verziókhoz képest.
 • Meglévő funkciók javítása. Például: szűkítse le a fájlban végzett kereséseket a kód egyes részeire, automatikusan engedélyezze a globális fájlfigyelőket minden új projektre, dolgozzon azokkal a projektekkel, amelyek Yarn 2-t használják a Plug'n'Play funkcióval, és még sok minden más.
 • Fejlettebb Vue.js támogatás, melynek ereményeképpen gyorsabban építhet lenyűgöző Vue.js alkalmazásokat. Például: Slot nevek automatikus kitöltése, gyors leírások a Vue szimbólumokhoz, támogatás különálló fájlokban definiált összetevőkhöz.
 • Futtasson bármit (Run Anything) művelet. Gyorsan kell elindítania olyan eszközöket, mint az npm és a Yarn, vagy megnyitni a legutóbbi projekteket, vagy elindítani a futtatás / hibakeresés konfigurációt? Most már mindezt megteheti egy helyről.
 • És még egy sor újdonság

Részletes infó az összes újdonságról: What's new

A WebStorm hivatalos oldala: JetBrains WebStorm

 

Próbálja ki a WebStorm-ot 30 napig ingyen!

JetBrains WebStorm letöltése

 

 

 

A PhpStorm 2019.3 teljes PHP 7.4 támogatással, PSR-12 kódolási stílussal és MongoDB támogatással érkezik, egy sor másik új funkció és javítás mellett.

 

PhpStorm 2019.3 újdonságai

 • Teljes PHP 7.4 támogatás. Az összes új nyelvi funkcióhoz, a nyílfunkciókhoz (arrow functions), a numerikus literál elválasztókhoz (numeric literal separators) és a gépelt tulajdonságokhoz tartoznak ellenőrzések és gyorsjavítások a gyors migráció érdekében
 • A PhpStorm 2019.3 már default beállításként a PSR-12 code style-al érkezik (az IDE fel is fogja ajánlani a váltást ha szükséges)
 • WSL (Windows Subsystem for Linux) remote interpreter-ekhez. Megadhat egy távoli PHP-értelmezőt a WSL-ben, és felhasználhatja azt szkriptek, tesztek és Composer parancsok futtatására, valamint hibakeresésre
 • MongoDB támogatás
 • PHPDoc fejlesztések
 • Betűtípusok és színek a $this változóhoz
 • PHP kiemelés a Markdown-ban és a Strings-ben
 • Menet közbeni duplikáció keresés
 • És még egy sor újdonság

 

 

Részletes infó az összes újdonságról: What's new

A PhpStorm hivatalos oldala: JetBrains PhpStorm

 

Próbálja ki a PhpStorm-ot 30 napig ingyen!

JetBrains PhpStorm letöltése

 

 

 

 

Az IntelliJ IDEA 2019.3 kiadása jelentős javulást hoz mind a teljesítményben, mind a használhatóságban, beleértve a gyorsabb indítást, a téma- és a keymap-bővítmények egyszerűbb telepítését, a továbbfejlesztett VCS-munkafolyamatokat, valamint támogatást nyújt a mikroszolgáltatási keretekhez, a MongoDB-hez és még sok máshoz.

 

IntelliJ IDEA 2019.2 újdonságok

 • Jobb teljesítmény. Gyorsabb az IDE indítása, összességében jobb felhasználói felület reszponzivitás, kevesebb felhasználói felület és szerkesztő befagyás, és csökkentett memóriafelhasználás, különösen a Gradle projektek importálásakor.
 • Jobb minőség. Egyszerűsített VCS-munkafolyamatok, téma- és a keymap-bővítmények telepítése az IDE újraindítása nélkül, valamint automatikus konfigurálás az importált Maven és sbt projektek esetében.
 • A Microservices keretekrendszerek támogatása.Használja ki a mikroszolgáltatási keretekrendszerek olyan új generációjának kibővített támogatását mint a Micronaut, a Quarkus és a Helidon.
 • Jobb Java teljesítmény.Ez a kiadás sok fejlesztést hoz a Java típusú interference-ekhez, amelyek nemcsak a különféle szerkesztőfagyásokat javítják, hanem a Java típusú interference-eket is felgyorsítják a long method call chain-ek esetében.

És ez még csak néhány a rengeteg újdonság közül.
Részletes infó az összes újdonságról: WHAT'S NEW

Az IntelliJ IDEA hivatalos oldala: JetBrains Intellij IDEA

 

Próbálja ki az IntelliJ IDEA-at ingyen!

JetBrains IntelliJ IDEA letöltése

 

 

További portfóliónkban levő JetBrains termékek

 

JetBrains szoftver váráslás

Tisztelt Érdeklődő!

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik JetBrains termék akkor ahelyett, hogy a gyártótól venné meg teljes áron, forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk JetBrains szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

 

 

Akciók

Kedvezményes JetBrains upgrade lehetőség
Július 1-től változnak az upgrade lehetőségek a JetBrains szoftverek esetében
RAD Studio/Delphi/C++Builder 10.4 megjelenési akciók július 31-ig.
Akár 25% kedvezmény az új RAD Studio/Delphi/C++Builder 10.4-es verzióra július 31-ig.

Hírek

Augusztustól változik a JetBrains ReSharper licencelése
Augusztus-tól változik a ReSharper, a ReSharper C++ és a Rider licencelése. Az új .NET csomag többet nyújt kevesebbért!
Megjelent a RAD Studio, Delphi és C++Builder 10.4
A mai napon hivatalosan is megjelent a régóta várt új 10.4-es "nagy" kiadás a RAD Studio, a Delphi és a C++Builder szoftverekből (és még néhány napig akciós!)
Megjelent a WebStorm, PhpStorm és InttelijIDEA 2020.1-es kiadása.
Megjelentek a 2020.1-es verziók minden fontosabb JetBrains termékből.
Microsoft O365 Teams-el együtt 6 hónapig ingyen!
Ingyenes 6 hónapos próbaverzió Microsoft O365-ből és az amúgy fizetős Microsoft Teams szolgáltatás csomagból.
Megjelent a Unity 2019.3
Megjelent a Unity - a világ egyik vezető videojáték-motorjának - újabb frissítése a 2019.3-as verzió.