Megjelent a Delphi Community Edition.


A program szabadúszó fejlesztőknek, startupoknak, nonprofit szervezeteknek, illetve diákoknak szól, akik évi 5000 dollárnál kevesebb bevételt szereznek. A Community Edition-ök teljesértékű integrált fejlesztőkörnyezetek, és alkalmasak Android iOS macOS és Windows alkalmazásfejlesztésre.

Az ingyenes verzió fő korlátozó tényezői:

  • $5000 éves bevételi korlát
  • Egy hálózaton maximum 5 fejlesztő dolgozhat
  • Korlátozott vállalati szintű funkciók. RAD szerver backend támogatást, illetve Linux szerver támogatást nem tartalmaz.
  • 1 évre szóló licensz, évenkénti megújítás szükséges.
  • Technikai támogatást nem tartalmaz.
  • Nem tartalmaz verziókövetést, sem hozzáférést béta verziókhoz. Az új Community Edition kiadásokhoz igényelni kell új licencet.

Ha többre van szüksége, mint az ingyenes verzió, a Delphi, illetve a 30 napos próbaverziók továbbra is aktívak maradtak, ezek az alábbi linken szerezhetők be.

A Community Edition pedig itt szerezhető be.

Miért Delphi?

Kiváló library-k:

A fejlesztők számos feladathoz library-re támaszkodnak. A Delphi beépített könyvtárai kiterjedtek, rugalmasak, és elegánsan használhatóak, a produktivitás növelésére. Példának okáért a FireDAC: A library nem csak arra képes, hogy számos népszerű adatbázist kezeljen, rugalmas és kényelmes kezelőfelületével, de több napnyi munkát képes megspórolni a fejlesztőknek azzal, hogy képes teljesen eltérő rendszerekből származó adatbázisokat összekapcsolni. A FireMonkey, egy cross-platform UI, ami hardveres grafikai gyorsítással rendelkezik. Nem kell arra időt fordítani, hogy felhasználói felületet hozzon létre, mert ez a képesség a library-be van építve.

Kiváló nyelv:

Object Pascal – Egy egyszerűen használható nyelv a világ egyik top programnyelv fejlesztőjétől. Írjon könnyedén és gyorsan sokoldalú kódot.

Real - time előnézet eszközein:

A FireUI App Preview segítségével az app-jait meg tudja tekinteni iOS, Android, Windows és Mac platformok alatt, fejlesztés közben, közvetlenül a Form Designer-ből. A Form Designer-ben létrehozott változtatások élőben láthatóak lesznek a csatlakoztatott eszközein.

UI Tooling:

Használjon hatékony, hardveresen gyorsított natív felhasználói felületet az összes népszerű platformon.

Időtállóság:

Manapság a multiplatform fejlesztés mindennapos. A Delphi Community Edition, minden olyan eszközt tartalmaz, amivel minden mai népszerű platformra tud fejleszteni, egy kódbázissal. Ahogy nő a vállalkozása, egyik fejlesztett programjának sincsen szüksége sem upgrade-re, sem migrációra, ahhoz, hogy a fizetős kiadásokkal működjön, lehetővé téve ezzel, hogy minden eddig fejlesztett programot, kódrészletet újra fel tudjon használni.

Ha többre van szüksége, mint az ingyenes verzió, a Delphi, illetve a 30 napos próbaverziók továbbra is aktívak maradtak, ezek az alábbi linken szerezhetők be.

A Community Edition pedig itt szerezhető be.

Részletekért keresse kollégáinkat: +36 (1) 206-2147 vagy sales@kersoft.hu

 

Akciók

Jelenleg nincsenek akciók.

Hírek

Megjelent a Unity 2019.3
Megjelent a Unity - a világ egyik vezető videojáték-motorjának - újabb frissítése a 2019.3-as verzió.
Megjelent a JetBrains ReSharper C++ 2019.3-es verziója.
Megjelent a rengeteg C++ fejlesztő által kedvelt JetBrains ReSharper C++ 2019.3-es verziója.
IntellijIDEA, WebStorm és PHPStorm 2019.3
Megjelentek a WebStorm, a PhpStorm és az IntelliJ IDEA - a JetBrains fő platformjának, idei utolsó 2019.3-es verziói.
Megjelent az Embarcadero Rio 10.3.3
Megjelent a RAD Studio, a Delphi és a C++Builder 10.3 harmadik frissítése
Info Éra 2019 és Info Didact 2019 Konferencia
"Az informatikaoktatás szabályozása és módszertana a köznevelésben" konferencia és továbbképzés november 21-23 között.