DBArtisan 2016


Az Embarcadero DBArtisan 2016 kiadásával újabb eszközök könnyítik meg a rendszermérnökök feladatát.

Az Embarcadero DBArtisan 2016 egy forradalmian új, csapatmunka támogatást biztosító adminisztrációs eszköz adatbázisokhoz, mely a beépített teljesítményelemző és munkamegosztó funkciókkal fokozza a rendelkezésreállást, a teljesítményt, a biztonságot és a különböző adatbázis-kezelő rendszerek közötti együttműködést. Egy létfontosságú üzemeltetői eszköztár, mely jelentősen csökkenti a kiadásokat és időt takarít meg a hibák felderítése, illetve megoldása során.

A DBArtisan az adatbáziskezelés központja; segítségével egyetlen felületről kezelhetjük a jelentősebb adatbázis platformokat. Leegyszerűsíti az általános feladatokat és átfogó elemzést készít a rendszer hosszú távú teljesítményéről.

A Performance IQ a DBArtisan új bővítménye, mely a DB Team Server-hez kapcsolódva alapos vizsgálatnak veti alá az SQL utasítások hatékonyságát. Valósidejű felügyeletet és azonnali riasztási lehetőséget kínál, valamint naplózza a teljesítménymutatókra vonatkozó adatokat is.

A Migration Wizard nevű eszköz egy többlépcsős eljáráson vezeti végig az üzemeltetőket, ahol megadhatják a forrás- és célállomás adatait, kiválaszthatják az áttelepíteni kívánt objektumtípusokat és objektumokat, illetve további paramétereket szabhatnak meg, ha szükséges.

Főbb előnyök:

  • Performance IQ bővítmény a felerősített teljesítménymutatókhoz és elemzésekhez
  • zökkenőmentes séma- és adatmigráció
  • biztonsági feladatok könnyű és hatékony kezelése
  • átláthatóbb működés az Analyst Series elemzőeszközökkel

A termék aktuális verzióiról ide kattintva olvashat többet.

 

Akciók

Jelenleg nincsenek akciók.

Hírek

Embarcadero bejelentés
Az Embarcadero helyi partnereként tájékoztatni szeretnénk felhasználóinkat, hogy a gyártó ebben a negyedévben kivezeti a termékportfóliójából az Upgrade lehetőséget.
Fontos Arcserve Megújítási Közlemény
Felhívjuk figyelmét néhány 2017. január elsejétől életbe lépő változtatásra az Arcserve Megújítási Politikát illetően!