DBArtisan 2016


Az Embarcadero DBArtisan 2016 kiadásával újabb eszközök könnyítik meg a rendszermérnökök feladatát.

Az Embarcadero DBArtisan 2016 egy forradalmian új, csapatmunka támogatást biztosító adminisztrációs eszköz adatbázisokhoz, mely a beépített teljesítményelemző és munkamegosztó funkciókkal fokozza a rendelkezésreállást, a teljesítményt, a biztonságot és a különböző adatbázis-kezelő rendszerek közötti együttműködést. Egy létfontosságú üzemeltetői eszköztár, mely jelentősen csökkenti a kiadásokat és időt takarít meg a hibák felderítése, illetve megoldása során.

A DBArtisan az adatbáziskezelés központja; segítségével egyetlen felületről kezelhetjük a jelentősebb adatbázis platformokat. Leegyszerűsíti az általános feladatokat és átfogó elemzést készít a rendszer hosszú távú teljesítményéről.

A Performance IQ a DBArtisan új bővítménye, mely a DB Team Server-hez kapcsolódva alapos vizsgálatnak veti alá az SQL utasítások hatékonyságát. Valósidejű felügyeletet és azonnali riasztási lehetőséget kínál, valamint naplózza a teljesítménymutatókra vonatkozó adatokat is.

A Migration Wizard nevű eszköz egy többlépcsős eljáráson vezeti végig az üzemeltetőket, ahol megadhatják a forrás- és célállomás adatait, kiválaszthatják az áttelepíteni kívánt objektumtípusokat és objektumokat, illetve további paramétereket szabhatnak meg, ha szükséges.

Főbb előnyök:

  • Performance IQ bővítmény a felerősített teljesítménymutatókhoz és elemzésekhez
  • zökkenőmentes séma- és adatmigráció
  • biztonsági feladatok könnyű és hatékony kezelése
  • átláthatóbb működés az Analyst Series elemzőeszközökkel

A termék aktuális verzióiról ide kattintva olvashat többet.

 

Akciók

Februári Embarcadero Akciók
Akár 14% kedvezmény Rad Studio, Delphi és C++ Builder termékekre és 1-et fizet 3-at kap verziókövetés akció

Hírek

Embarcadero Rio 10.3.1 Release
Megjelent a RAD Studio, Delphi, és C++ Builder 10.3.1-es frissítése
ReSharper 2018.3 Release
Megjelent a JetBrains ReSharper .Net fejlesztőeszköz új 2018.3-as verziója
Delphi 10.3 Release
Megjelent a Delphi és a C++ Builder új (10.3) fő kiadása
Delphi ingyenes Community Edition
Az Embarcadero helyi partnereként tájékozatni szeretnénk ügyfeleinket, hogy megjelent a Delphi új verziójának az ingyenes Community Edition változata.