A Prezi prezentációkészítő szoftverrel bővítette portfólióját
a Ker-Soft Kft.


A Prezi egy nem-lineáris felépítésű felhő alapú prezentációs eszköz, egy virtuális vászon, melyre a prezentáció elemeit szabadon fel lehet vinni és rendezni. A végtelen vászon technológia és a zoom-olás segít a gondolatok rendszerezésében és a világosabb bemutatásban, ezzel segítve a gyorsabb megértést.

Jelenleg több mint 50 millió Prezi-felhasználót szolgálnak ki, akik több mint 160 millió prezit készítettek el. A prezentációkészítő szoftver az angol, német, francia, spanyol, portugál, japán és koreai nyelvek mellet 2014 második felétől magyar nyelven is elérhető.

A Prezivel szabadon adhat elő akár a böngészőből, akár asztali számítógépről, iPadról vagy iPhone-ról – mindig a legfrissebb verziót használhatja. Automatikus szinkronizálást biztosít minden eszközre. Eszköztára egyszerű, inkább a felhasználók kreativitására épít. Nincs dia, lap, oldal vagy bármely más korlátozás. Előre gyártott stíluscsomagokat kínál, adott betűtípussal, színekkel. Kezelőfelülete egyszerű, a legtöbb funkció billentyűkombinációkkal is elérhető. Az oldalon oktató videó és kézikönyv segíti a tájékozódást. A felhasználók a webes felületen bejelentkezve láthatják saját prezentációikat, a megosztottakat, és a nyilvánosakat is. A felhasználók csoportosíthatják ismerőseiket és prezentációikat is. Bármelyik prezentációt bárhonnan lehet módosítani, lejátszani, letölteni.

A következő előfizetések közül választhatunk:

  • Public: Ingyenes, 100 MB tárhellyel rendelkezik, az így készített prezentációk nyilvánosak.
  • Enjoy: éves díj ellenében a tárhely 4 GB-ra nő. A prezentációk lementhetők saját területre. Használhatjuk saját logónkat és 7/24 órában érhetjük el terméktámogatást.
  • Pro: Emelt éves díj ellenében korlátlanra bővül a tárhely, titkosított csatornán érhető el a szerkesztő, és jogosultságot biztosít az offline szerkesztő (Prezi Desktop) használatára, ehhez 7/24 kiemelt terméktámogatás kapcsolódik. Saját logók használata mellett kibővített képszerkesztési lehetőségek.
  • Team: Lehetővé teszi prezentációk megosztását csoporttagokkal, mely csoport egyetlen központi felületen kezelhető, egyszeri éves számlázás lehetősége és a Customer Success csapat segítségével részt vehet egy exkluzív oktatáson. Prémium terméktámogatás, egyedi arculatelemekkel.

Tanárok és diákok számára, amennyiben rendelkezik oktatási intézmény által kibocsátott e-mail címmel, elérhetőek az Edu Enjoy, Edu Pro és EduTeam verziók, amelyek a hasonló nevű csomag szolgáltatását kínálják csökkentett áron.

 

Akciók

Embarcadero "Early Bird" Akció
15% kedvezmény RAD Studio, Delphi, és C++ Builder szoftverekhez

Hírek

Megjelent a JetBrains TeamCity 2019.1
Megjelent a JetBrains ingyenes projektkezelő rendszerének legújabb 2019.1-es verziója
JetBrains ReSharper és ReSharper C++ 2019.1
Megjelentek a JetBrains ReSharper Ultimate és a ReSharper C++ legújabb verziói.
Unity 3d szoftverek a portfóliónkban
Mostantól kedvezményesen megvásárolhatja Unity 3D szoftverét a Ker-Soft-nál
JetBrains WebStorm és YouTrack 2019.1
Megjelent a JetBrains WebStorm és a YouTrack idei első, 2019.1-es frissítése
Megjelent a Visual Studio 2019
Megjelent és már letölthető a Microsoft Visual Studio 2019 és az Azure DevOps Server 2019