NetVault


A NetVault Backup egy könnyen használható, jól skálázható, keresztplatformos adatvédelmi szoftver, amely különböző méretű vállalatok számára biztosít adatmentési megoldásokat. Segítségével az adatok és alkalmazások mentése mind fizikai vagy virtuális környezetben egy intuitív konzolról történik.

A NetVault Backup használatával könnyen követhetők az exponenciálisan növekvő adattömegek, amelyekhez ez a megoldás remekül skálázható.

Elönyök:

  • Egyszerű, out-of-the-box telepítés segíti a gyors megtérülést
  • Heterogén szerver környezet támogatása
  • Széleskörű alkalmazás támogatás
  • Zökkenőmentes integráció a Dell DR Series készülékek forrás oldali deduplikációjába és WAN optimalizált replikációjába
  • Hálózati adattárolók széleskörű támogatása
  • Tároló (NAS) védelem
  • Hatékony, rugalmas titkosítás
  • Bare-metal technológia, amely nagyban csökkenti a visszaállási időt egy meghibásodott szerver esetén

Funkciók:

Alkalmazásvédelem

A NetVault Backup alkalmazásvédelmet nyújt ismert vállalati alkalmazásokhoz. Ilyen alkalmazás például az Oracle, SQL Server, Exchange Server, SharePoint, MySQL, DB2, PostgreSQL, Domino, Informix, SAP, Sybase és Teradata. Időt és energiát megspórolva parancsfájlok vagy célalkalmazások megírása nélkül menthetőek vállalati adatai.

Hálózati adattárolás

NAS készülékeiről adatvédelmi információk megjelenítésére ad lehetőséget, például a következő gyártók esetében: DELL, EMC, Hitachi, IBM, NetApp. Az NDMP protokoll (Network Data Management Protocol) csökkenti a hálózati adatforgalmat és maximalizálja a mentő egységek teljesítményét a mentési folyamat során. A NetVault Backup több különböző tárolási topológiát és konfigurációt támogat.

Vállalati szintű szabályozás

A NetVault web-alapú felhasználói felülete segítségével beállítható, kezelhető és ellenőrizhető a mentési és helyreállítási műveletek halmaza. A kényelmes varázslók elősegíti és végigvezeti a közös feladatokat, mint például mentési feladatok létrehozása, kiosztása, szabályok konfigurálása tárolóeszközökhöz és jelentések készítéséhez.

Az adatok erős kulcsokkal történő védelme

A NetVault Backup CAST-128, AES-256 vagy CAST-256 algoritmust támogat és deduplikáció titkosítási kiterjesztést nyújt a végfelhasználók számára. A munkafolyam szintű titkosítás segítségével könnyen kiválasztható, hogy milyen adatok kerüljenek titkosításra.Biztonsági mentés lemezre és szalagra.

Biztonsági mentés lemezre és szalagra

A NetVault Backup sokféle tárolási célt megvalósító keretszoftver. Többek között támogatja a lemez alapú tárolást, szalagos tárolást, harmadik féltől származó deduplikációs eszközöket. Nagy mennyiségű adat mozgatása katasztrófavédelmi célok megvalósításához egy tárolóról egy másik tárolóra egyszerűen, gyorsan megvalósítható.

Rugalmas tároló csatolás

A NetVault Backup segítségével tehermentesíthető a vállalati hálózat. A céltárolók közvetlenül a forrás szerverre csatolhatók. A LAN-free (Helyi hálózat nélküli) biztonsági mentések segítségével könnyen elosztható a terhelés a tartalék lemez területen.

Egyszerű, átlátható licencelés

A NetVault Backup lehetőséget ad kapacitás alapú és komponens alapú licencelésre, ezzel nagyfokú rugalmasságot biztosítva az ügyfelek számára. Komponens alapú licencelés esetén a megvásárolt komponenseket korlátlanul használhatják az ügyfelek. Nem számít az elmentett adat mennyisége. Ebben az esetben az ügyfél a szolgáltatásoknak csak azt a körét használhatja a keretszoftverből, amelyet megvásárolt. Kapacitás alapú licencelés esetén az összes elérhető komponens, szolgáltatás elérhető, viszont csak a megvásárolt adatkeret eléréséig.

Adat deduplikáció

Egyszerűen fogalmazva, az adat deduplikáció a tárolt objektumok (tipikusan fájlok vagy adatblokkok) elemzését és az összes, nem egyedi, ismétlődő objektum (másolat) eltávolítását jelenti. Az adat deduplikáció megszületéséhez az a felismerés vezetett, hogy adatmentésnél tetemes mennyiségű redundáns információt tárolnak el a cégek, még akkor is, ha inkrementális mentésről van szó. A feleslegesen tárolt adatok törlése révén kisebb diszk- vagy szalagkapacitás is elegendő az adatok tárolására, ezáltal kisebb beruházás is elegendő lehet, illetve fix kapacitás esetén több mentés őrizhető meg. A deduplikáció révén maga a mentés is gyorsabban lefut, így a szervezetek a növekedő adatmennyiség ellenére beleférhetnek a mentési ablakba.

Virtualizáció támogatása

A NetVault Backup szoftver egyszerű és kényelmes adatmentési lehetőséget nyújt a virtualizációs platformok számára. Egy kattintással menthetők és visszaállíthatók mind VMware és Hyper-V környezetben működő virtuális gépek.

Akciók

Jelenleg nincsenek akciók.

Hírek

Embarcadero bejelentés
Az Embarcadero helyi partnereként tájékoztatni szeretnénk felhasználóinkat, hogy a gyártó ebben a negyedévben kivezeti a termékportfóliójából az Upgrade lehetőséget.
Fontos Arcserve Megújítási Közlemény
Felhívjuk figyelmét néhány 2017. január elsejétől életbe lépő változtatásra az Arcserve Megújítási Politikát illetően!