Embarcadero szoftverek


A Ker-Soft Kft. elmúlt húsz évében mindig arra törekedtünk, hogy minél szélesebb szoftverválasztékkal tudjuk támogatni a fejlesztők munkáját, így az Embarcadero megkeresésének eleget téve bővítettük termékkínálatunkat fejlesztői és adatkezelési szoftvereikkel.

Az Embarcadero jelenleg világszerte több mint három millió felhasználót szolgál ki fejlesztőeszközeivel. Heterogén eszközökkel támogatja felhasználóit, adatbázisaik és alkalmazásaik tervezésében, készítésében és használatában, függetlenül a kiválasztott környezet korlátaitól, költségtényezőitől, illetve az oly sok platform-specifikus alkalmazásra jellemző tanulási görbétől.

Az ER / Studio a cég zászlóshajója, amely egy olyan adat architektúra megoldás, amely kombinálja az adatokat, az üzleti folyamatokat és az alkalmazás modellezési és riportolási feladatokat egy multi-platform környezetben.

A DB PowerStudio pedig egy szintén multi-platformos teljes adatbázis eszközkészlet adminisztrációs, fejlesztési és teljesítmény-hangolási képességekkel, beleértve a DBArtisan és Rapid SQL termékeket.


Adatbázis kiegészítő Embarcadero termékek előnyei:

  • A vállalati adatokat szervezeti vagyonként tudjuk kezelni
  • Egyetlen kezelőfelület a különböző adatbázisok számára
  • Átfogó adatmodellező eszközcsomag, forward és reverse engineering támogatással a relációs és a bigdata platformokon
  • Kiterjedt modell és metaadat együttműködés, beleértve a vállalati szószedetet (glossary) és adatforrás gyűjteményt (repository)
  • Vizuális diagnosztika, amely rámutat a problémás lekérdezésekre és meghatározza számukra a legjobb megoldást
  • Robusztus elemzés, amely betekintést nyújt az adatbázis egészségi állapotába

Az Embarcadero másik területe a Magyarországon is közkedvelt Delphi, aminek segítségével Windows alatt fejleszthetünk szinte minden népszerű felületre alkalmazásokat. A szoftvergyártóknak innentől kezdve elég egyetlen forráskódot gyártani. A Windows, Apple Mac, iOS, valamint Android platformokra optimalizált natív kódokra fordítódnak le a forráskódok.

Az Embarcadero fejlesztőeszköz üzletága a Delphi mellett többek között a C++ Builder, a HTML5 Builder, valamint az összes terméket magában egyesítő RAD-Studio csomagot kínálja.

A Ker-Soft Kft. által forgalmazott Embarcadero termékek hamarosan elérhetőek lesznek web áruházunkban.

Ajánlatért kérjük, keressék kollégáinkat a következő elérhetőségen: sales@kersoft.hu


 

Akciók

Jelenleg nincsenek akciók.

Hírek

Embarcadero bejelentés
Az Embarcadero helyi partnereként tájékoztatni szeretnénk felhasználóinkat, hogy a gyártó ebben a negyedévben kivezeti a termékportfóliójából az Upgrade lehetőséget.
Fontos Arcserve Megújítási Közlemény
Felhívjuk figyelmét néhány 2017. január elsejétől életbe lépő változtatásra az Arcserve Megújítási Politikát illetően!