Embarcadero szoftverek


A Ker-Soft Kft. elmúlt húsz évében mindig arra törekedtünk, hogy minél szélesebb szoftverválasztékkal tudjuk támogatni a fejlesztők munkáját, így az Embarcadero megkeresésének eleget téve bővítettük termékkínálatunkat fejlesztői és adatkezelési szoftvereikkel.

Az Embarcadero jelenleg világszerte több mint három millió felhasználót szolgál ki fejlesztőeszközeivel. Heterogén eszközökkel támogatja felhasználóit, adatbázisaik és alkalmazásaik tervezésében, készítésében és használatában, függetlenül a kiválasztott környezet korlátaitól, költségtényezőitől, illetve az oly sok platform-specifikus alkalmazásra jellemző tanulási görbétől.

Az ER / Studio a cég zászlóshajója, amely egy olyan adat architektúra megoldás, amely kombinálja az adatokat, az üzleti folyamatokat és az alkalmazás modellezési és riportolási feladatokat egy multi-platform környezetben.

A DB PowerStudio pedig egy szintén multi-platformos teljes adatbázis eszközkészlet adminisztrációs, fejlesztési és teljesítmény-hangolási képességekkel, beleértve a DBArtisan és Rapid SQL termékeket.


Adatbázis kiegészítő Embarcadero termékek előnyei:

  • A vállalati adatokat szervezeti vagyonként tudjuk kezelni
  • Egyetlen kezelőfelület a különböző adatbázisok számára
  • Átfogó adatmodellező eszközcsomag, forward és reverse engineering támogatással a relációs és a bigdata platformokon
  • Kiterjedt modell és metaadat együttműködés, beleértve a vállalati szószedetet (glossary) és adatforrás gyűjteményt (repository)
  • Vizuális diagnosztika, amely rámutat a problémás lekérdezésekre és meghatározza számukra a legjobb megoldást
  • Robusztus elemzés, amely betekintést nyújt az adatbázis egészségi állapotába

Az Embarcadero másik területe a Magyarországon is közkedvelt Delphi, aminek segítségével Windows alatt fejleszthetünk szinte minden népszerű felületre alkalmazásokat. A szoftvergyártóknak innentől kezdve elég egyetlen forráskódot gyártani. A Windows, Apple Mac, iOS, valamint Android platformokra optimalizált natív kódokra fordítódnak le a forráskódok.

Az Embarcadero fejlesztőeszköz üzletága a Delphi mellett többek között a C++ Builder, a HTML5 Builder, valamint az összes terméket magában egyesítő RAD-Studio csomagot kínálja.

A Ker-Soft Kft. által forgalmazott Embarcadero termékek hamarosan elérhetőek lesznek web áruházunkban.

Ajánlatért kérjük, keressék kollégáinkat a következő elérhetőségen: sales@kersoft.hu


 

Akciók

Februári Embarcadero Akciók
Akár 14% kedvezmény Rad Studio, Delphi és C++ Builder termékekre és 1-et fizet 3-at kap verziókövetés akció

Hírek

Embarcadero Rio 10.3.1 Release
Megjelent a RAD Studio, Delphi, és C++ Builder 10.3.1-es frissítése
ReSharper 2018.3 Release
Megjelent a JetBrains ReSharper .Net fejlesztőeszköz új 2018.3-as verziója
Delphi 10.3 Release
Megjelent a Delphi és a C++ Builder új (10.3) fő kiadása
Delphi ingyenes Community Edition
Az Embarcadero helyi partnereként tájékozatni szeretnénk ügyfeleinket, hogy megjelent a Delphi új verziójának az ingyenes Community Edition változata.