DAVID Laserscanner


Örökítsen meg 3D-ben!

A Ker-Soft Kft. már idestova 5 éve viszonteladó partnere a 3D szkennelés egyik piacvezető gyártójának, a David Vision Systems cégnek.

A számos vevői igény kiszolgálása során kapcsolatba kerültünk a termék hardver oldalának tökéletesítésével foglakozó magyar fejlesztő csapattal. Ettől a kapcsolattól azt reméljük, hogy az ezt követően felmerülő vevői igényekhez már nem csak egy professzionális szoftvert, hanem az adott feladat ellátásához legjobban alkalmazható berendezést is tudunk kínálni, szem előtt tartva a praktikusságot és az ár/érték arányt.

A 3 dimenziós beolvasás egyaránt érdekes lehet művészeknek és mérnököknek. A tű fokától kezdve a szobrokon keresztül egy sportautó karosszériájáig minden digitalizálható! A digitális állományból pedig akár reprodukálható.

Tovább

Néhány kép a magyar fejlesztő csapat munkájáról:
 

Akciók

Októberi Akció!
Férjen hozzá az elsők között a C++ Builder és a Delphi legújabb funkcióhoz kedvezőbb áron az Októberi akciók keretében!
Rapid Recovery Akció
Hatalmas kedvezmények a Rapid Recovery keretében!

Hírek

Delphi alapú a világrekorder modellvasútszett
A Guiness rekordok könyve megerősítette, hogy a Miniatur Wonderland Hamburg, a világ legnagyobb modellvasútszettje. A teljes rendszer Delphiben írt szoftverekre alapul.
Delphi ingyenes Community Edition
Az Embarcadero helyi partnereként tájékozatni szeretnénk ügyfeleinket, hogy megjelent a Delphi új verziójának az ingyenes Community Edition változata.
Embarcadero bejelentés
Az Embarcadero helyi partnereként tájékoztatni szeretnénk felhasználóinkat, hogy a gyártó ebben a negyedévben kivezeti a termékportfóliójából az Upgrade lehetőséget.
Fontos Arcserve Megújítási Közlemény
Felhívjuk figyelmét néhány 2017. január elsejétől életbe lépő változtatásra az Arcserve Megújítási Politikát illetően!