KER-SOFT
SZÁMÍTÁSTECHNIKAI KFT.

1119 Budapest,
Szombathelyi tér 14.


Telefon: +36(1) 206-2147
E-mail: info@kersoft.hu

Oldal ajánló

■ Delphi-Klub

■ Microsoft CRM Online

■ Mezőkövesdi Gimnázium Centenárium


Korábbi események, tanfolyamok, webinarok

 

One Identity UNITE User és Partner Konferencia


Aktualizálja és bővítse a tudását az Identity Governance, Privileged Access Management, Access Management és ldentity-as-a-Service megoldások terén az ágazat egyik vezető gyártójának rendezvényén.

A One Identity UNITE user és partnerkonferencia az a hely, ahol a világ minden tájáról érkező ügyfelek, partnerek és termék szakértők találkoznak, hogy megvitassák Identity Governance, Privileged Access Management, Access Management és az IDaaS piacok megoldásait, innovációit és kihívásait.

 

Esemény programja:

Partnerkonferencia
A partnerkonferencia a One Identity Partner Connect közösséget érintő témákra összpontosít.

Felhasználói konferencia
A felhasználói konferencia platformot biztosít a One Identity ügyfeleknek és partnereknek, hogy részletesebben megismerjék a termékeket, megoldásokat, megosszák a tapasztalatukat és megoldásokat találjanak az esetlegesen felmerülő kihívásokra.

 

Bővebb információ a rendezvényről

 

Amennyiben bármilyen kérdése van a konferenciával vagy a One Identity termélkeivel kapcsolatosan, mint a One Identity magyarországi partnere és viszonteladója a Ker-Soft csapata örömmel válaszol a kérdéseire a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon. 

Embarcadero Webinarok Februárban

Make Android Development Work For You with 10.3 Rio


Időpont: Szerda, Feb 6, 2019 12:00 PM - 1:00 PM CDT

Téma: A lot has changed since XE5 introduced support for the Android platform back in 2013. At the time it supported Android versions 2.33/Gingerbread through 4.4/KitKat, which covered the vast majority of Android devices available at the time. Now with the 10.3/Rio release, it supports Android versions 5/Lollipop through 9/Pie, including the new security model introduced in version 6/Marshmallow.

Also new in 10.3 Rio is expanded platform native component support for the Android platform. We will take a look at what this means to Android development and how to take advantage of them and other FireMonkey GUI templates in your user interface design.

 

REGISZTRÁLOK

 

How to Build a Fast and Secure Mobile App Development Strategy


Időpont: Szerda, February 13, 2019, 2019 12:00 PM - 1:00 PM CT

Téma: Users are reaching for their phone first, and US adults are spending an average of 3 hours, 35 minutes on their phones each day. Join Embarcadero on February 13th and discover how to streamline your cross-platform app development cycles with a single codebase without sacrificing app performance or device-specific UI experience.

 

REGISZTRÁLOK

 

Leveraging the Right Tools to Streamline Full-Stack Development


Időpont: Szerda, Feb 20, 2019 12:00 PM - 1:00 PM CT

Téma: Front-end development, back-end development, and data: learn everything you need to create a robust full-stack software solution. Join product consultants from Embarcadero and Sencha as they discuss how to work with DBAs to build smart databases, a RESTful back-end using RAD Server, and a web client front-end using Sencha ExtJS, saving you and your team valuable development time and helping you get your app to market faster.

 

REGISZTRÁLOK

Aktuális Embarcadero Akciók

 


 

EMBARCADERO WEBINAR - Január

Modernize Your Delphi Applications for Success


Időpont: Szerda, Jan 23, 2019 12:00 PM - 1:00 PM CT

Téma: The world of native applications for Windows and mobile devices is changing fast, making your customers expect more from your Delphi app. Delphi is used to create high-quality applications that are used by millions of users around the world every day. When migrating from one source code or solution, users expect a seamless experience. Completing a migration with Delphi provides just that.

This webinar focuses on tips for a successful Delphi Migration. Join Embarcadero Engineer Consultant Alejandro Ruiz to learn how to effortlessly plan and complete your Delphi migration including:

Things to consider when migrating applications:

 • Unicode compatibility
 • 64-bit migration
 • Database and Middleware
 • 3rd party components

Tips to ensure a successful migration:

 • Before migration
 • Build time
 • Stabilization
 • Modernization
Felszólalók: Embarcadero Engineer Consultant Alejandro Ruiz

 

REGISZTRÁLOK

Aktuális Embarcadero Akciók

 


 

Embarcadero Konferencia Tokyo 2017

A Ker-Soft Számítástechnikai Kft. szoftver fejlesztőeszközök szakértője, szeretettel meghívja Önt Embarcadero Konferencia Tokyo 2017 rendezvényére.

Időpont: 2017. június 14. 9:00 - 14:00
Helyszín: Danubius Hotel Gellért, Gobelin Terem (1114 Budapest Szent Gellért tér 2.) 

 

 

Dell Software Konferencia 2015

A Ker-Soft Számítástechnikai Kft. szeretettel meghívja Önt 2015. május 14.-én tartandó Dell Software Konferencia 2015 rendezvényére.

A rendezvényünkön bemutatjuk, hogy a Dell Software megoldásai milyen hozzáadott értéket jelentenek az informatikai rendszerek menedzsmentjében, Microsoft és Oracle környezetben. Meghívott vendégelőadóink nagyvállalati környezetben megvalósított rendszerek tapasztalatairól is tartanak beszámolót.

Időpont: 2015. május 14.
Helyszín: Danubius Hotel Gellért Gobelin Terem, (1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.)
Vége az XP korszaknak és az Office365 előnyei!

A Ker-Soft Kft szeretettel meghívja a Microsofttal közösen rendezett szakmai szemináriumra, melyen áttekintjük, milyen problémákat vet fel a Windows XP és az Office 2003 támogatásának és biztonsági frissítéseinek megszűnése.

Felkészült a váltásra? Ha van kérdése, most segítünk.

Regisztráljon március 11-i rendezvényünkre, és szakembereink egy kellemes üzleti reggeli keretében bemutatnak mindent, amit a modern rendszerekről és a váltásról tudnia kell. Érdemes eljönni előadásunkra, hiszen problémáira megoldást tudunk javasolni, egyúttal a kérdéseire is választ kaphat.

Időpont: 2014. március 11.
Helyszín: 1031 Budapest, GRAPHISOFT PARK 3, Záhony u. 7 (Microsoft Magyarország)
Szakmai szeminárium az IBM Rational termékek fókuszában!

Az IBM Magyarország és a Ker-Soft Számítástechnikai Kft. szeretettel meghívja Önt 2013. március 21.-én tartandó Alkalmazás életciklus-kezelés szakmai szemináriumra, ahol áttekintjük az IBM Rational termékcsaládot, és gyakorlati példán mutatjuk be az eszközökben rejlő lehetőségeket.

Az IBM Rational az üzleti igények világának szoftverfejlesztési környezete. Több vezető piackutató cég is elismeri, hogy az IBM eszközök piacvezetők az alkalmazásfejlesztés teljes életciklusának kezelésében a követelmények összegyűjtésétől, a kódoláson keresztül egészen a tesztelésig. Az IBM teljes körű fejlesztési környezetet kínál a vállalatoknak az üzleti folyamataik integrálásához a cégen belül és az ügyfeleiknél egyaránt.

Időpont: 2013. március 21, 9:00 - 13:00
Helyszín: Danubius Hotel Flamenco Konferencia terme (1113 Budapest Tas vezér u, 3-7)
Microsoft Fejlesztőeszköz konferencia 2012

A Microsoft Magyarország és a Ker-Soft Számítástechnikai Kft. szeretettel meghívja Önt 2012. november 14.-én tartandó konferenciájára, ahol áttekintjük a VisualStudio 2012 termékcsaládot és gyakorlati példán mutatjuk be a termékben rejlő lehetőségeket.

A VisualStudio 2012 új felületen a legújabb eszközök és erőforrások kényelmes elérésével biztosítja a fejlesztőcsapatoknak a kiváló minőségű alkalmazások Microsoft platformon történő megvalósítását.
A fejlesztőeszköz új képességeket kapott a Windows 8, a Web, a SharePoint, a mobil és a felhőalapú fejlesztések terén.

Időpont: 2012. november 14, 9:00 - 13:00
Helyszín: Microsoft Irodaház 1031 Budapest, Graphisoft Park 3/MSystem Center Service Manager 2012 bemutató

A Ker-Soft Számítástechnikai Kft. és Microsoft Magyarország 2012. június 7.-én konferenciát tart, amelyre szeretettel meghívjuk. A rendezvényen áttekintjük az új System Center termékcsalád Service Manager 2012 komponensét, és élő demón keresztül mutatjuk be főbb funkcióit. A Ker-Soft Kft. megosztja Önökkel a Service Management rendszer bevezetési tapasztalatait.

A Service Manager 2012 bevezetése emeli a szolgáltatások rendelkezésre állási szintjét, támogatja a felhasználók hiba és igénybejelentéseit, elősegíti a megoldás határidőre (SLA) történő befejezését. Audithálhatóságot biztosít nemzetközi szabványoknak (Compliance) és az ITILv3/MOF keretrendszer folyamatainak megfeleltetve. Részletes vezetői riportokat generál, többszintű tudásbázist alkalmaz. Workflow-val támogatja a Service Request folyamatok automatizálását, SCCM/SCOM/VMM integrációval az üzemeltetés motorjává válik.

Célközönség: Akik optimalizálni szeretnék a szolgáltatás menedzsment folyamataikat
Időpont: 2012. június 7., 9:00-12:30
Helyszín: Microsoft Irodaház - 1031 Budapest, Graphisoft Park 3/MHatékony IT felügyelet a Quest díjnyertes szoftver megoldásaival

Vegyen Ön is részt ezen az eseményen! Az elsők között hallhat a Quest legújabb termékeiről, azok jellemzőiről. Működés közben tekintheti meg a szoftvereket, amelyeket a Ker-Soft Kft. munkatársai mutatnak be. Felteheti kérdéseit a jelen lévő szakembereknek. Az eseményt a Quest Software szponzorálja.

 • adatbázis felügyelet
 • Windows infrastruktúra felügyelet
 • Identity menedzsment
 • migrációs megoldások
 • virtualizáció menedzsment

A Quest díjnyertes megoldásaival gyors eredményt érhet el. Egyszerűsödik az IT infrastruktúra felügyelet. Csökken a káosz, a stressz és még költséget is megtakarít!


Program

09:00 - Regisztráció

09:15 - Hatékony IT felügyelet a Quest díjnyertes szoftver megoldásaival I. rész

10:30 - Kávé szünet

11:00 - Hatékony IT felügyelet a Quest díjnyertes szoftver megoldásaival II. rész

12:30 - Ebéd

13:30 - Élő demók [Ker-Soft Kft.]

 • Változások auditálása Microsoft rendszereken (Quest ChangeAuditor)
 • File szerver hozzáférése átvilágítása (Quest AccessManager)
 • Levelezés infrastruktúra mérése (Quest MessageStats)

15:00 - Kérdések és válaszok


Dátum és helyszín

Dátum: 2011. szeptember 27. (Kedd)

Időpont: 09:00 - 15:00

Helyszín: Larus Étterem és Rendezvényközpont

Cím: 1124 Budapest, Csörsz utca 18.

 

Ker-Soft System Center Service Manager 2010 termékbemutató

A Service Manager a Microsoft 2010-re várt szolgáltatás felügyeleti rendszere,
a System Center termékcsalád legújabb tagja.

A konferencián az informatikai döntéshozóknak mutatta be a Ker-Soft a Microsoft új szolgáltatás felügyeleti alkalmazását valós környezetben. Az eseményt a szolgáltatás felügyeleti rendszerek bevezetési tapasztalatainak elemzésével nyitottuk. A további előadásokon a szolgáltatás felügyelet bevezetését megelőző felkészülés fázisairól, a termék valós működéséről, beállításairól és a rajta keresztül elérhető folyamatokról volt szó.

Az előadásokon élő demón keresztül mutattuk be a Service Manager 2010 működését!

Időpont

2010. április 22. csütörtök, 9:30 - 13:00-ig (regisztráció 9:00 órától)

Helyszín

Microsoft Irodaház - 1031 Budapest, Graphisoft Park 3/M

Program

 • Rendszerfelügyeleti implementációk érdekes tapasztalatai
 • A Service Management pozicionálása a Microsoft System Center családban
 • Tervezés - hogyan kezdjünk hozzá a Service Manager bevezetéséhez
 • A System Center Service Manager 2010 felépítése
 • A System Center Service Manager 2010 beállításainak bemutatása
 • Az incidenskezelés folyamata a Service Manager 2010-ben

 

Ker-Soft Fejlesztői Partnerkonferencia

A Visual Studio 2010 megjelenése alkalmából még az április 12-i hivatalos bejelentő előtt partnereinknek tartott tájékoztató rendezvény. Részletes licencelési tanácsokkal és akciókkal, valamint rövid, figyelemfelkeltő, a legérdekesebb újdonságokat bemutató technikai jellegű előadásokkal tettük színessé rendezvényünket.
Nem csak arra derült fény, hogy milyen főbb újdonságokat hordoz magában az új verzió, hanem arra is, milyen kedvezményekben részesülhet az, aki még márciusban vásárol, és ezzel a termék megjelenésekor automatikusan akár kevesebb mint fél áron hozzájuthat a 2010-es verzió sokkal több funkciót kínáló eggyel magasabb szintű változatához.

Időpont

2010. március 22. hétfő, 9:30 - 12:30-ig

Helyszín

Microsoft Irodaház - 1031 Budapest, Graphisoft Park 3/M

Program

 • Megnyitó, a Ker-Soft bemutatása
 • Milyen fejlesztői csomagok várhatóak
 • Az újdonságok bemutatása fejlesztői szemmel
 • Licencelési információk, akciók
 • MSDN regisztrálása

 

Akciók

Kedvezményes JetBrains upgrade lehetőség
Július 1-től változnak az upgrade lehetőségek a JetBrains szoftverek esetében
RAD Studio/Delphi/C++Builder 10.4 megjelenési akciók július 31-ig.
Akár 25% kedvezmény az új RAD Studio/Delphi/C++Builder 10.4-es verzióra július 31-ig.

Hírek

Augusztustól változik a JetBrains ReSharper licencelése
Augusztus-tól változik a ReSharper, a ReSharper C++ és a Rider licencelése. Az új .NET csomag többet nyújt kevesebbért!
Megjelent a RAD Studio, Delphi és C++Builder 10.4
A mai napon hivatalosan is megjelent a régóta várt új 10.4-es "nagy" kiadás a RAD Studio, a Delphi és a C++Builder szoftverekből (és még néhány napig akciós!)
Megjelent a WebStorm, PhpStorm és InttelijIDEA 2020.1-es kiadása.
Megjelentek a 2020.1-es verziók minden fontosabb JetBrains termékből.
Microsoft O365 Teams-el együtt 6 hónapig ingyen!
Ingyenes 6 hónapos próbaverzió Microsoft O365-ből és az amúgy fizetős Microsoft Teams szolgáltatás csomagból.
Megjelent a Unity 2019.3
Megjelent a Unity - a világ egyik vezető videojáték-motorjának - újabb frissítése a 2019.3-as verzió.