RAD Studio Architect és Enterprise akció


 

Bár még van néhány nap a július eleje óta tartó promócióból máris itt van az újabb akció, mely ezuttal a Delphi/RAD Studio/C++ Builder Architect és Enterprise kiadásai iránt érdeklődők számára lehet egy remek lehetőség. Az új verzió újdonságairól itt írtunk részletesen.

 

10.4 Sydney verzió újdonságai

 

Az új verzió újdonságairól itt írtunk részletesen.

 

 

Architect kiadás Enterprise áron

Most nagyon jutányos, akár 33%-al olcsóbb áron - az Enterprise kiadás áráért - juthat hozzá az Architect kiadásokhoz mind a három fő termékből, azaz a Delphi, a RAD Studio vagy a C++Builder szoftverekből. Ráadásul az alapból a licence-hez járó 1 éves verziókövetésen felül a második évben is csupán az Enterprise kiadás verziókövetésének árát kell megfizetni, ezzel további komoly összegeket megspórolva.

 

Mitől több az Architect kiadás?

Azért mert at Architect kiadás egy teljes fejlesztői csomagot biztosít, így funkcionalitásban is jóval többet tud mint a Enterprise változat (hát még a Professional). Az Architect fejlesztői csomag az alábbi licenceket is tartalmazza:

  • Sencha ExtJS Professional licenc: Készítse el tökéletes web-alapú felhasználói felületét a JavaScript és az ExtJS használatával.
  • InterBase ToGo mobil telepítési licenc: Adjon hozzá adattárolókat alkalmazásaihoz ezzel a karbantartást nem igénylő, titkosított, beágyazható adatbázissal.
  • RAD Server multi-site központi telepítési licenc: Tökéletes a mikro-szolgáltatások back-end architektúrájához. (5000 USD feletti érték)
  • AquaData Studio licenc: adatbázis-modellezés és -tervezés (teljes Interbase támogatással)
  • Az FmxLinux csomag Delphivel és RAD Stúdióval már elérhető az Architect és az Enterprise kiadásokban!!
  • Egyéves term key a Ranorex Studio-hoz

 

 

20% kedvezmény az Enterprise kiadás árából

Vagy ha Önnek nincs szüksége az Architect kiadásban (eszköztárban) szereplő összes tool-ra, viszont a Professional kiadás funkcionalitása kevés, akkor most lehet egy remek lehetőség arra, hogy beszerezze az Enterprise kiadást, mivel most 20%-al olcsóbban juthat hozzá.

 

1+1 év verziókövetés

Amennyiben augusztus 30-ig vásárol lstaáron bármilyen kiadást, az alap 1 év mellé további +1 verziókövetést kap ajándékba.

 

*Az akciók sem egymással sem más akciókkal nem összevonhatók.

 

Az első két akció augusztus 14-ig, a harmadik augusztus 30-ig tart!

 

Felkeltette érdeklodését valamelyik akciónk? Kérjen személyre szabott ajánlatot a pontos kedvezmények mértékének meghatározásához!

 

Ajánlatot Kérek!

 

 

Delphi szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Ha Delphi szoftver vásárláson töri a fejét akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero szoftverek, így a Delphi kizárólagos magyarországi forgalmazójához és szerezze be nálunk Delphi szoftverét. További információért, árakért forduljon kereskedoinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

 

Delphi Klub - Még több Delphi!

További Delphi-vel kapcsolatos érdekességek, hírek, cikkek és videók a Ker-Soft által üzemeltetett Delphi Klub.hu oldalon.

Irány a Delphi-Klub

 

Akciók

Delphi és RAD Studio Architect Enterprise áron
Augusztus 14-ig Delphi/RAD Studio/C++Builder termékek Architect kiadásai Enterprise áron vásárolhatók meg!
Kedvezményes JetBrains upgrade lehetőség
Július 1-től változnak az upgrade lehetőségek a JetBrains szoftverek esetében

Hírek

Delphi és JetBrains termékek a Modern Vállakozások Programban
Múlt hét óta elérhetők a Modern Vállakozások Programban olyan népszerű szoftvertermékek mint a Delphi, a RAD Studio, illetve több népszerű JetBrains termék, többek között az IntellijIDEA, a PHPStorm, a WebStorm, a ReSharper vagy az All Product Pack.
Megjelent a JetBrains YouTrack és TeamCity 2020.1
Itt a JetBrains két népszerű és ingyenes kollaborációs platformjának idei első frissítései a 2020.1-es verziók
Augusztustól változik a JetBrains ReSharper licencelése
Augusztus-tól változik a ReSharper, a ReSharper C++ és a Rider licencelése. Az új .NET csomag többet nyújt kevesebbért!
Megjelent a RAD Studio, Delphi és C++Builder 10.4
A mai napon hivatalosan is megjelent a régóta várt új 10.4-es "nagy" kiadás a RAD Studio, a Delphi és a C++Builder szoftverekből (és még néhány napig akciós!)
Megjelent a WebStorm, PhpStorm és InttelijIDEA 2020.1-es kiadása.
Megjelentek a 2020.1-es verziók minden fontosabb JetBrains termékből.