Decemberi Delphi, RAD Studio és C++Builder Akciók


 

Lepje meg magát a Delphi vagy a C++Builder új, 10.3.3-as kiadásával karácsonyra, hogy még jobban menjen a munka az új esztendőben!

Decemberben az alábbi akciókkal kedveskedünk ügyfeleinknek!

 

Delphi, RAD Studio és C++Builder 10.3.3 Akció

A november végén megjelent, rengeteg újdonságot tartogató 10.3.3-as verzió megvásárlásakor, Professional verzió esetében 15%, Enterprise esetében 20%, Architect esetében pedig 25% kedvezményt biztosítunk Önnek. Amennyiben RAD Studio-ból vásárolna Architect kiadást egy további akcióval is kedveskedünk - lásd alább.

 

3 év verziókövetés 1 áráért

Ha hosszabb távú fejlesztési céljai lennének, vásároljon teljes áron bármilyen Delphi C++ Builder, vagy RAD Studio terméket, és most 1 helyett 3 év verziókövetéssel ajándékozzuk meg!

 

Architect kiadás Enterprise áráért

Szerezze be most Delphi/Rad Studio/C++Builder Architect kiadását akciósan az Enterprise kiadás áráért (azaz akár 38% olcsóbban).

 

RAD Studio + InterBase 2020 Akció

Amennyiben most vásárol RAD Studio Architect kiadást INGYEN megkapja az InterBase Server + Unlimited -et, (melynek értéke önnmagában közel $7000!). Ne szalassza el ezt a különleges alkalmat!

 

Upgrade Akció (Professional-ról Enterprise-ra)

Ha úgy érzi, hogy cége már kinőtte a Delphi, RAD Studio vagy C++Builder Professional kiadásai által nyújtott funkciókat akkor van egy jó hírünk! Ha most upgrade-el Professional kiadásról Enterprise kiadásra komoly kedvezményhez juthat. Pontos számokat nem tudunk mondani, mert a kedvezmény mértéke ügyfél függő. Amennyiben érdekli, hogy Önt hány százalék illetné meg, lépjen kapcsolatba értékesítő kollégáinkkal!

 

Ajánlatot Kérek!

 

 

A fenti akciók December 20-ig érvényesek!

 

 

A 10.3.3-as verziók újdonságai

Örömmel mutatjuk be a RAD Studio 10.3-as verziójának már nagyon várt harmadik frissítését, azaz a 10.3.3-at. Ezzel a Delphi, a C ++ Builder és a RAD Studio 10.3.3-a verziója mostantól elérhető minden aktív követéssel rendelkező előfizető számára.

További, bővebb információ a 10.3.3-as verzióról

 

 

 

Delphi szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Ha Delphi szoftver vásárláson töri a fejét akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero szoftverek, így a Delphi kizárólagos magyarországi forgalmazójához és szerezze be nálunk Delphi szoftverét. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

 

Delphi Klub - Még több Delphi!

További Delphi-vel kapcsolatos érdekességek, hírek, cikkek és videók a Ker-Soft által üzemeltetett Delphi Klub.hu oldalon.

Irány a Delphi-Klub

 

Akciók

Jelenleg nincsenek akciók.

Hírek

Megjelent a RAD Studio, Delphi és C++Builder 10.4
A mai napon hivatalosan is megjelent a régóta várt új 10.4-es "nagy" kiadás a RAD Studio, a Delphi és a C++Builder szoftverekből (és még néhány napig akciós!)
Megjelent a WebStorm, PhpStorm és InttelijIDEA 2020.1-es kiadása.
Megjelentek a 2020.1-es verziók minden fontosabb JetBrains termékből.
Microsoft O365 Teams-el együtt 6 hónapig ingyen!
Ingyenes 6 hónapos próbaverzió Microsoft O365-ből és az amúgy fizetős Microsoft Teams szolgáltatás csomagból.
Megjelent a Unity 2019.3
Megjelent a Unity - a világ egyik vezető videojáték-motorjának - újabb frissítése a 2019.3-as verzió.
Megjelent a JetBrains ReSharper C++ 2019.3-es verziója.
Megjelent a rengeteg C++ fejlesztő által kedvelt JetBrains ReSharper C++ 2019.3-es verziója.