Októberi ajánlatok!


Takarítson meg 30%-ot Delphi, vagy Rad Studio vásárlásából!

Ha régebbi Delphi verzióval rendelkezik, de szeretné a legfrisebb verzió előnyeit élvezni, Ebben a hónapban 30% kedvezménnyel teheti meg. Élvezze a level 26-os Android API, és iOS 12 támogtást, illetve egyéb programnyelvbeli javításokat kedvezményes áron!

Rad Studio, Delphi, C++Builder 1+1 akció!

Nyitni szeretne a mobilappok fele? Vágjon bele többedmagával a világ egyik legjobb cross-platform fejlesztőkörnyezetével kedvezményes áron, és valósítson meg akármilyen cross platform alkalmazásfejlesztést. Most mindhárom Embarcadero fejlesztőkörnyezet vásárlásakor a második licencet féláron adjuk.

Takarítson meg 30%-ot C++ Builder vásárlásából!

A C++ nyelvet világszerte használják programozók alkalmazásfejlesztésre. Most az Ön által jól ismert C++ Builder még jobbá tud válni a 10.3-as verzióval. A fejlesztőkörnyezet képes lesz C++17-es sztenderdben írt kódot is lefordítani, az Android level 26 API és iOS 12 támogatással bármilyen platformra kiváló szoftvereket fejleszthet. És a mostani promóció keretében régi C++ Builder verzióját rendkívül kedvező áron aktualizálhatja egy új verzió vásárlásával.

Az ajánlat 2018. október 31-ig érvényes.

Részletekért keresse kollégáinkat a +36 (1) 206-2147 telefonszámon vagy a sales@kersoft.hu címen.

 

Akciók

Jelenleg nincsenek akciók.

Hírek

Embarcadero bejelentés
Az Embarcadero helyi partnereként tájékoztatni szeretnénk felhasználóinkat, hogy a gyártó ebben a negyedévben kivezeti a termékportfóliójából az Upgrade lehetőséget.
Fontos Arcserve Megújítási Közlemény
Felhívjuk figyelmét néhány 2017. január elsejétől életbe lépő változtatásra az Arcserve Megújítási Politikát illetően!