Vásároljon most az alábbi kedvezményekkel:

20% kedvezmény Delphi, C++Builder, & RAD Studio termékekre.

40% kedvezmény Enterprise Connectors by CData termékre.


Nem titok, hogy az integrált fejlesztői környezetek megkönnyítik, és hatékonyabbá teszik a fejlesztők számára a kódolást és a debuggolást, mint ahogy az sem, hogy az Embarcadero RAD Studio, Delphi, és C++ Builder szoftverei a legjobb integrált fejlesztőkörnyezetek, Delphi, és C++ fejlesztőknek, akik cross-platofrm alkalmazásokat fejlesztenek. Emelje új szintre a kódolás élményét ebben a hónapban, különleges kedvezményekkel!

20% kedvezmény Delphi, C++Builder, & RAD Studio termékekre.

Éljen ezzel a lehetőséggel, hogy könnyedén tudjon Windows mac OS, Android vagy iOS alkalmazásokat fejleszteni. Csatlakozzon több mint 3 millió fejlesztőhöz, akik a legjobb integrált fejlesztőkörnyezetet használják cross-platform fejlesztésekhez.

40% kedvezmény Enterprise Connectors by CData termékre.

Első alkalommal kínálunk jelentős kedvezményt a lenyűgöző és hatékony Enterprise Connectors csomagokra. Csatlakozzon könnyedén használatával, akár 80-nál is több SQL-t használó üzleti alkalmazáshoz.


Az ajánlat 2018. július 31-ig érvényes.

Részletekért keresse kollégáinkat a +36 (1) 206-2147 telefonszámon vagy a sales@kersoft.hu címen.

 

Akciók

Jelenleg nincsenek akciók.

Hírek

Delphi alapú a világrekorder modellvasútszett
A Guiness rekordok könyve megerősítette, hogy a Miniatur Wonderland Hamburg, a világ legnagyobb modellvasútszettje. A teljes rendszer Delphiben írt szoftverekre alapul.
Delphi ingyenes Community Edition
Az Embarcadero helyi partnereként tájékozatni szeretnénk ügyfeleinket, hogy megjelent a Delphi új verziójának az ingyenes Community Edition változata.
Embarcadero bejelentés
Az Embarcadero helyi partnereként tájékoztatni szeretnénk felhasználóinkat, hogy a gyártó ebben a negyedévben kivezeti a termékportfóliójából az Upgrade lehetőséget.
Fontos Arcserve Megújítási Közlemény
Felhívjuk figyelmét néhány 2017. január elsejétől életbe lépő változtatásra az Arcserve Megújítási Politikát illetően!