Ker-Soft
Számítástechnikai Kft.
1119 Budapest,
Szombathelyi tér 14.

Telefon: +36(1) 206-2147
E-mail: info@kersoft.hu

Oldal ajánló

■ Microsoft CRM Online

■ Visual Objects Fórum

■ Mezőkövesdi Gimnázium Centenárium

■ BME 1971

Hírek 2013

Az alábbiakban láthatja a rendszerünkben tárolt 2013-as híreket.

Office 365 Kedvezőbb feltételekkel!
A Microsoft Magyarországon is elérhetővé tette az Office 365 üzleti verziójának viszonteladói csatornán történő értékesítését! Amiért érdemes Viszonteladón keresztül megvásárolni az Office 365 előfizetést: A Ker-Soft Kft, mint Microsoft Cloud Partner az Office 365 teljes palettáját kínálja
Bővebben

Felkészült az XP korszak végére?
Van egy jó és egy rossz hírünk. A rosszal kezdjük: 2014. áprilistól a Windows XP és az Office 2003 támogatása és biztonsági frissítései megszűnnek. Mit jelent ez?
Bővebben

Dell Software, ActiveRoles Server
ACTIVE DIRECTORY, EGYSZERŰEN ÉS BIZTONSÁGOSAN Az Active Directory (AD) rendszergazdáit terheli a felelősség az AD-ben tárolt adatok biztonságáért, valamint a szervezet szabályzatában rögzített hozzáférés vezérlés betartatásáért.
Bővebben

Dell Software, Password Manager
A Helpdeskre beérkező kérelmek közül a legtöbb a jelszavak alaphelyzetbe állítására vonatkozik. Egyre nehezebb kérdés a jelszavak kezelése szervezeti szinten az egyre szigorodó biztonsági házirendek miatt.
Bővebben

InstallShield 2013 - megjelent az új verzió!
Milyen főbb új tulajdonságokkal bővült a termék? Tisztán 64 bites telepíthetőséget biztosít, amely a speciális 64 bites műveleteket is támogatja Számos alkalmazást 64 bites szerverekre fejlesztenek, 64 bites környezetben. A Windows Core
Bővebben

Quest Reporter
A Quest Reporter Microsoft környezetbe integrált jelentés-készítő rendszer, mely számos Microsoft technológiához kapcsolt beépített jelentést tartalmaz. Elsősorban AD, Exchnage, MS SQL Server környezetekben
Bővebben

Quest One Identity Manager Access Portal
A Quest One Identity Manager a Quest Software azonosítás-kezelési megoldása. Modern, web-shop jellegű felhasználói felülete, kifinomult munkafolyamat-kezelő képessége méltán vívta ki a szakma elismerését
Bővebben

Foglight PerformanceAnalysis
A Foglight a Quest Software teljesítmény-monitorozó termékcsaládja, mely elsősorban alkalmazás monitorozási feladatokra lett kifejlesztve.
Bővebben

ChangeAuditor WebConsole
ChangeAuditor a Quest Software változások auditálásra, valós idejű monitorozására és ebből jelentések készítésére kifejlesztett terméke.
Bővebben

Quest ChangeBase
ChangeBase a Quest Software desktop migrációs terméke. Képes Windows XP, Windows Vista környezetekben futó alkalmazások automatikus migrálására Windows 7 vagy Windows 8 platformra.
Bővebben

Email migráció Office 365, Exchange 2010 rendszerekbe
A Quest OnDemand Migration for Email megbízhatóan, költözteti a felhasználókat és az adatokat az Office 365-re vagy helyi Exchange-re, anélkül, hogy az Ön IT szervezetének bármely szoftver telepítésére vagy karbantartására lenne szükség.
Bővebben

Akciók

Embarcadero októberi akciók! 15-20 %
Felhívjuk figyelmét az Embarcadero októberi leárazásaira! Akár 15-20 %!!!
Tokyo Professional októberi akció!
Felhívjuk figyelmét a Tokyo Professional 10%-os kedvezményünkre!

Hírek

Embarcadero Konferencia Tokyo 2017
A Ker-Soft Számítástechnikai Kft. 2017. június 14.-én Embarcadero Konferencia Tokyo 2017 rendezvényt tart.
Megjelent a Visual Studio 2017!
A Microsoft 2017 áprilisától elérhetővé tette legújabb Visual Studio 2017 fejlesztői szoftvereit.
Megjelent a RAD Studio 10.2 Tokyo
A RAD Studio 10.2 lehetővé teszi a keresztplatformos natív alkalmazások eddiginél is gyorsabb fejlesztését és ezzel a legszélesebb célközönség elérését.
Fontos Arcserve Megújítási Közlemény
Felhívjuk figyelmét néhány 2017. január elsejétől életbe lépő változtatásra az Arcserve Megújítási Politikát illetően!